Asenne

SYDÄN KESKELLÄ YRITYSTÄ

“Eettiset arvot, läheltä löytyvät materiaalit ja perinteiden kunnioittaminen mattojen ja tarvikkeiden tuotannossa ovat minulle sydänasia ja mukana yritystoiminnassa alusta loppuun. Suuntani on löytää pohjoismaihin sopiva jooga ja myydä joogatarvikkeita jotka sopivat meidän oloihin, mahdollisimman lähellä tuotetuista, kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Lisänä tuotevalikoimassa on myös kauempaa tuotuja tarvikkeita joita lähempää ei saa.

Emme lisää tuotteisiin omia logoja tai tuotemerkkejä paitsi signeerauksena niihin jotka olemme itse valmistaneet. Emme myöskään myy mattoja joissa on kiinteitä logoja, merkkejä tai pyhiä symboleja sillä intialaisessa perinteessä pyhiä kuvioita ei lasketa maahan eikä niiden päälle astuta.

Tavoitteeni on myydä vain mahdollisimman hyvää ja tarpeellista, lähtökohtana se mitä itse eettisenä kuluttajana ostaisin.

Työ SarwaYogan ja TeaWearin parissa on minulle tapa harjoittaa joogista ja buddhalaista elämänfilosofiaa. Teen tätä koska uskon että maailma tarvitsee hyvien toiveiden lisäksi myös hyviä tekoja – muutoksen aikaansaamiseksi täytyy tehdä käytännön tekoja jotka vievät maailmaa oikeaan suuntaan. Siihen haluan myös toiminnallani ja tuotteillani inspiroida muita; olemaan jokapäiväisten tekojen kautta paremman maailman puolella.”

Tea Jääskeläinen

Tea & Pölkky