Ale!
bolsteriturkoosi

Perusbolsteri L – poistuva malli

72,00  60,00  - 65,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Normaalia pidempi joogatyyny pitkäselkaisille joogaajille rintakehää avaaviin liikkeisiin sekä avuksi joogaharjoitukseen. Erikoispitkä tyynyn pituus on hyödyksi yli 185cm pitkille joogaajille.

Tyynyssä on erillinen puuvillapäällinen jonka voi pestä pesukoneessa 40:ssä asteessa.

Pituus: 72cm
Ympärys: 70cm
Halkaisija: 23cm

Täytteenä tattariakana. Tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä ja mielestämme paras, painuu kasaan käytössä vain vähän, paino 4 kg. Valmiina hyllyssä olevat värit löytyvät alasvetolaatikon vaihtoehdoista ja lisäksi voimme valmistaa tyynyn mistä tahansa värikarttamme väreistä.

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

Puuvillakankaiden värikartta

Bolsterit ovat meillä Sarwa Yogalla Suomessa suunniteltu ja valmistettu! Kankaiden valmistusmaa on Turkki, tattari viljellään Latviassa. Tattarin kuori eli akana syntyy tattarin viljelyssä sivutuotteena jonka käyttöaste on normaalisti pieni ja se usein päätyisi poltettavaksi ilman tätä käyttöä. Täytettä varten ei siis käytetä maailman energiavaroja juuri muuhun kuin sen puhdistamiseen ja kuljetukseen Liettuasta Suomeen.

 

Lisätiedot

Paino 3.7 kg
Väri

tilausväri, maaston vihreä, oliivin vihreä, limen vihreä, turkoosi, kirkkaan sininen, lila, viinin punainen, pinkki, oranssi, ruskea, beige, luonnon valkoinen, musta