kahvabolsteri
custom

CUSTOM bolsteri M

72,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

Yksi- tai kaksivärinen peruskokoinen joogatyyny eli bolsteri rintakehää avaaviin liikkeisiin sekä avuksi joogaharjoitukseen. Tyynyssä on erillinen vetoketjullinen puuvillapäällinen jonka voi pestä pesukoneessa 40:ssä asteessa.

Pituus: 63cm
Ympärys: 70cm
Halkaisija: 23cm

Vakiotäytteenä tattariakana. Tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä ja mielestämme paras, painuu kasaan käytössä vain vähän, paino 3,2-4kg (riippuu tattarierästä). Mikäli haluat muun täytteen, ilmoita siitä tilatessasi lisätiedoissa!

Vaihtoehtoiset täyte tattarin tilalle on kapokpuun kuitu. Aasialainen kapokpuun kuitu on kevyttä ja hygieenistä, käytössä jämäkkä ja helppo liikutella keveytensä vuoksi mutta ei muokkaudu, painuu hieman kasaan käytössä, paino 2kg.

Tuotelistauksessa on nyt hyllyillä olevien bolsterien värivaihtoehdot mutta voimme myös tehdä bolsterin omien väritoiveidesi mukaan. Jos tuotelistavaihtoehdoissa ei ole mieleistäsi väriyhdistelmää, kirjoita kassalla lisätietoihin haluamasi väriyhdistelmä. Tuotteen toimitusaika on tällöin kaksi viikkoa.

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

TeaWear puuvillakankaiden värikartta (kartasta puuttuvat tumma turkoosi joka on kartan turkoosin ja petroolin väliltä sekä anilliini)

TeaWear bolsterit ovat meillä SarwaYogalla Suomessa suunniteltu, ommeltu ja täytetty. Kankaiden valmistusmaa on Turkki, tattaritäyte viljellään Latviassa ja kapok -kuitu tulee Intiasta.

Lisätiedot

Paino 3.2 kg
Väriyhdistelmä

beige, harmaa, luonnon valkoinen, pinkki, viinin punainen, lila, oranssi, limen vihreä, oliivin vihreä, tumma turkoosi, musta, lime – oliivin vihreä, luonnon valkoinen – beige, pinkki – lila, pinkki – anilliinin punainen, oranssi – lila, turkoosi – petrooli, räätälöity väriyhdistelmä