kahvabolsteri
custom

CUSTOM bolsteri M

72,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

Yksi- tai kaksivärinen peruskokoinen joogatyyny eli bolsteri rintakehää avaaviin liikkeisiin sekä avuksi joogaharjoitukseen. Tyynyssä on erillinen vetoketjullinen puuvillapäällinen, jonka toisessa päädyssä on kantokahva. Päällisen voi pestä pesukoneessa 60:ssä asteessa*.

Pituus: 63 cm
Ympärys: 70 cm
Halkaisija: 23 cm
Paino: 3,5-4 kg

Vakiotäytteenä on tattariakana. Tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä ja kokemuksemme mukaan paras täytemateriaali. Se painuu kasaan käytössä vain vähän.
Vaihtoehtoinen täyte tattarin tilalle on kapokkipuun kuitu. Se on kevyttä ja hygieenistä, jämäkkä käytössä sekä helppo liikutella keveytensä vuoksi, sillä koko tyynyn paino on 2 kg.
Kapokkikuitutäyte ei muokkaudu, mutta se painuu käytössä hieman kasaan. Halutessasi tyynyn tällä täytteellä tilaa bolsterin lisäksi kuitutäytteen lisämaksu (5 €).
Huom: Kuitutäytteisinä jotkin päällisten värit eivät ole saatavilla, tai sen saamisessa voi kestää reilu viikko. Tattariakanatäytteisinä tyynyjä on saatavilla jatkuvasti paljon.

Tuotelistauksessa on nyt hyllyillä olevien bolsterien värivaihtoehdot, mutta voimme myös tehdä bolsterin omien väritoiveidesi mukaan. Jos listan vaihtoehdoissa ei ole mieleistäsi väriyhdistelmää, kirjoita kassalla lisätietoihin haluamasi väriyhdistelmä. Tuotteen toimitusaika on tällöin kaksi viikkoa.

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

TeaWear puuvillakankaiden värikartta (kartasta puuttuvat tumma turkoosi joka on kartan turkoosin ja petroolin väliltä sekä anilliini)

TeaWear bolsterit on suunniteltu, ommeltu ja täytetty meillä SarwaYogalla Suomessa. Kankaiden valmistusmaa on Turkki, tattaritäyte viljellään Latviassa ja kapok -kuitu tulee Intiasta.
* Pesuohje on kangasvalmistajan suositus. Pese ainakin ensimmäisellä kerralla erillään tai samanväristen kanssa.

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 66 x 24 x 24 cm
Väriyhdistelmä

beige, harmaa, luonnonvalkoinen, pinkki, viininpunainen, lila, oranssi, limenvihreä, oliivinvihreä, tumma turkoosi, musta, lime – oliivinvihreä, luonnonvalkoinen – beige, pinkki – lila, pinkki – anilliininpunainen, oranssi – lila, turkoosi – petrooli, räätälöity väriyhdistelmä