komfort
kurmakurma

Kurma Black

72,00 

Varasto loppu

(Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Kurma Black on todella kestävä, pitävä ja jämäkkä joogamatto jokapäiväiseen käyttöön. Paljon kannettavaksi matoksi voi harkita kevyempää ”Lite” -versiota. Kurma Sadhana ei leijaile lattialla eikä rypisty, ja se kestää loputtomiin. Pinta ei ole huokoinen vaan ”suljettu” ja se on helppo pitää puhtaana. Mikäli kämmenet tai jalkapohjat hikoavat harjoituksessa, matto voi olla liukas jolloin maton päällä kannattaa käyttää joogapyyhettä.

Kurma Sadhana on todella kestävä, pitävä ja jämäkkä joogamatto jokapäiväiseen käyttöön. Se ei leijaile lattialla, ei rypisty ja kestää loputtomiin. Pinta ei ole huokoinen vaan ”suljettu” ja se on helppo pitää puhtaana. Mikäli kämmenet tai jalkapohjat hikoavat harjoituksessa, matto voi olla liukas, jolloin kannattaa käyttää joogapyyhettä maton päällä.

Paksuus: 7 mm
Koko: 66 cm x 180 cm
Materiaali: 80% PVC, 14% puuvilla, 6 % – PES (ei lateksia)

Öko Tex -standardi 100 on turvallisuusmerkki, joka takaa että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Kurma matot ovat joogamattojen aatelia! Aiemmalta nimiltään Kurma Black oli ”Komfort” ja ”The Black Mat”. Mattoa on valmistettu Saksassa jo kymmeniä vuosia.

Lisätiedot

Paino 3.4 kg
Mitat 68 x 15 x 15 cm
Maton pituus

60 x 200 cm, 66 x 180 cm