Ale!
Kuvassa perusbolsterit:
turkoosi L
lila M
pinkki S
Kuvassa perusbolsterit:
turkoosi L
lila M
pinkki STeaWear puuvillakankaiden värikarttabasic bolsteri turkoosi

Perusbolsteri S – poistotuote

65,00  50,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Peruspituinen mutta paksuudeltaan hieman tavallista pienempi putkityyny sopii parhaiten pienille ja jäykille joogaajille. Tuotekuvassa oikealla pinkkinä.

Pituus: 63 cm
Ympärys: 60 cm
Halkaisija: 18 cm

Tyynyssä on erillinen kantokahvallinen puuvillapäällinen jonka voi pestä pesukoneessa 60:ssä asteessa. Vakiotäytteenä tattariakana. Tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä ja mielestämme paras, painuu kasaan käytössä vain vähän, paino 3 – 3,5kg.

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

Bolsterit ovat meillä Sarwa Yogalla ja TeaWear -merkillä suunniteltu ja valmistettu. Kankaiden alkuperämaa Turkki, tattari viljellään Liettuassa. Tattarin kuori eli akana syntyy tattarin viljelyssä sivutuotteena jonka käyttöaste on normaalisti pieni ja se usein päätyisi poltettavaksi ilman tätä käyttöä. Täytettä varten ei siis käytetä maailman energiavaroja juuri muuhun kuin sen puhdistamiseen ja kuljetukseen.

Lisätiedot

Paino 4.5 kg
Mitat 65 x 24 x 24 cm
Väri

maaston vihreä, oliivin vihreä, limen vihreä, turkoosi, tumma turkoosi, petrooli, kirkkaan sininen, yön sininen, lila, viinin punainen, anilliinin punainen, pinkki, punainen, oranssi, ruskea, beige, luonnon valkoinen, harmaa, musta