Kuvassa perusbolsterit:
turkoosi L
lila M
pinkki S
Kuvassa perusbolsterit:
turkoosi L
lila M
pinkki SSarwa värikarttaperusbolsteri turkoosi

Perusbolsteri S – tilaustuote

65,00 

Varasto loppu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

S-koon bolsteri on peruspituinen, mutta paksuudeltaan hieman tavallista pienempi putkityyny, joka sopii parhaiten pienille ja jäykille joogaajille. Tuotekuvassa oikealla pinkkinä.

Pituus: 63 cm
Ympärys: 60cm
Halkaisija: 18 cm
Paino: n. 3-3,5kg

Tyynyssä on erillinen kantokahvallinen puuvillapäällinen, jonka voi pestä pesukoneessa 60 asteessa*. Vakiotäytteenä tattariakana. Tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä ja kokemuksemme mukaan paras täytemateriaali. Se painuu kasaan käytössä vain vähän.

.

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

Bolsterit on suunniteltu ja valmistettu meillä Sarwa Yogalla! Kankaiden alkuperämaa on Turkki, tattari viljellään Liettuassa. Tattarin kuori eli akana syntyy tattarinviljelyn sivutuotteena. Sen käyttöaste on muutoin pieni, joten se päätyisi yleensä  poltettavaksi ilman tätä käyttöä. Täytettä varten ei siis käytetä energiavaroja juuri muuhun kuin sen puhdistamiseen ja kuljetukseen.
* Pesuohje on kangasvalmistajan suositus. Pese ainakin ensimmäisellä kerralla erillään tai samanväristen kanssa.

Lisätiedot

Paino 3.5 kg
Mitat 65 x 24 x 24 cm
Väri

maastonvihreä, oliivinvihreä, limenvihreä, turkoosi, tumma turkoosi, petrooli, kirkkaansininen, yönsininen, lila, viininpunainen, anilliininpunainen, pinkki, punainen, oranssi, ruskea, beige, luonnonvalkoinen, harmaa, musta