Kuvassa perusbolsterit:
turkoosi L
lila M
pinkki S
Kuvassa perusbolsterit:
turkoosi L
lila M
pinkki Sbasic bolsterin eriväriset päädytbasic bolstering päädytKirkkonummen joogasaliKirkkonummen joogasaliSarwaYogaTeaWear puuvillakankaiden värikarttabasic bolsteri turkoosi

Perusbolsteri M

68,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

Suosittu, kotimainen, laadukas peruskokoinen bolsteri eli putkityyny. Tukena monissa jooga-asennoissa, erityisesti rintakehää avaavissa liikkeissä. Käytetään monessa joogalajissa ja sopii kaikille, muillekkin kuin joogaajille avuksi venyttelyyn tai vaikkapa tueksi parempaan nukkuma-asentoon. Peruskoko sopii kaiken kokoisille käyttäjille.

Pituus: 63cm
Ympärys: 70cm
Halkaisija: 23cm

Tyynyssä on erillinen kantokahvallinen puuvillapäällinen jonka voi pestä pesukoneessa 60:ssä asteessa. Vakiotäytteenä tattariakana. Tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä ja mielestämme paras, painuu kasaan käytössä vain vähän, paino 3 – 4kg.

Vaihtoehtoinen täyte tattarin tilalle on kapokpuun kuitu. Kapokpuun kuitu on kevyttä ja hygieenistä, käytössä jämäkkä ja helppo liikutella keveytensä vuoksi mutta ei muokkaudu, painuu hieman kasaan käytössä, koko tyynyn paino 2kg. Halutessasi tyynyn kapok -täytteellä tilaa tämän tuotteen lisäksi ”kapoktäytteen -lisämaksu 5€”. Kapok -täytteisinä jotkin päällisten värit eivät ole saatavilla tai sen saamisessa voi kestää reilu viikko. Tattaritäytteisinä tyynyjä on saatavilla jatkuvasti paljon.

Tyynyt ovat yksivärisiä mutta toisesta päädystä voi halutessasi pilkottaa myös erivärinen täplä. Jos haluat täplän päätyyn niin ilmoita sen väritoiveesta lisätiedoissa.

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

puuvillakankaiden värikartta

Bolsterit ovat meillä Sarwa Yogalla suunniteltu ja valmistettu. Kankaiden alkuperämaa Turkki, tattari viljellään Liettuassa. Tattarin kuori eli akana syntyy tattarin viljelyssä sivutuotteena jonka käyttöaste on normaalisti pieni ja se usein päätyisi poltettavaksi ilman tätä käyttöä. Täytettä varten ei siis käytetä maailman energiavaroja juuri muuhun kuin sen puhdistamiseen ja kuljetukseen.

Lisätiedot

Paino 4.5 kg
Mitat 65 x 24 x 24 cm
Väri

maaston vihreä, oliivin vihreä, limen vihreä, turkoosi, tumma turkoosi, petrooli, kirkkaan sininen, yön sininen, lila, viinin punainen, anilliinin punainen, pinkki, punainen, oranssi, ruskea, beige, luonnon valkoinen, harmaa, musta