perusbolsteri turkoosi
Kuvassa perusbolsterit:
turkoosi L
lila M
pinkki Sbasic bolsterin eriväriset päädytbasic bolstering päädytKirkkonummen joogasaliKirkkonummen joogasaliSarwaYogaSarwa värikarttaperusbolsteri turkoosi

Perusbolsteri M

68,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuotekuvaus

Suosittu, kotimainen, laadukas peruskokoinen bolsteri eli putkityyny. Tukena monissa jooga-asennoissa, erityisesti rintakehää avaavissa liikkeissä, selän kierroissa ja kylkien venytyksissä. Bolsteria käytetään monessa joogalajissa. Se on kaikille avuksi venyttelyssä ja sopii tueksi myös parempaan nukkuma-asentoon, erityisesti raskaana oleville ja selkäkipuisille. Hyödyllinen jokaiselle – ei pelkästään joogeille!

Pituus: 63 cm
Ympärys: 70 cm
Halkaisija: 23 cm
Paino: 3,5-4 kg

Tämä peruskoko sopii lähes kaikenkokoisille käyttäjille, mutta mikäli pituutesi on yli 190 cm sopii L-kokoinen erikoispitkä bolsteri sinulle paremmin.

Tyynyssä on erillinen kantokahvallinen puuvillapäällinen, jonka voi pestä pesukoneessa 60 asteessa*. Vakiotäytteenä on tattariakana. Tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä ja kokemuksemme mukaan paras täytemateriaali. Se painuu kasaan käytössä vain vähän.

Vaihtoehtoinen täyte tattarin tilalle on kapokkipuun kuitu. Se on kevyttä ja hygieenistä, jämäkkä käytössä sekä helppo liikutella keveytensä vuoksi, sillä koko tyynyn paino on 2 kg.
Kapokkikuitutäyte ei muokkaudu, mutta se painuu käytössä hieman kasaan. Halutessasi tyynyn tällä täytteellä tilaa bolsterin lisäksi kuitutäytteen lisämaksu (5 €).
Huom: Kuitutäytteisinä jotkin päällisten värit eivät ole saatavilla, tai sen saamisessa voi kestää reilu viikko. Tattariakanatäytteisinä tyynyjä on saatavilla jatkuvasti paljon.

Tyynyt ovat yksivärisiä, mutta toisesta päädystä voi halutessasi pilkottaa myös erivärinen täplä. Jos haluat täplän päätyyn, ilmoita väritoiveestasi lisätiedoissa!

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

puuvillakankaiden värikartta

Bolsterit on suunniteltu ja valmistettu meillä Sarwa Yogalla! Kankaiden alkuperämaa on Turkki, tattari viljellään Liettuassa. Tattarin kuori eli akana syntyy tattarinviljelyn sivutuotteena. Sen käyttöaste on muutoin pieni, joten se päätyisi yleensä  poltettavaksi ilman tätä käyttöä. Täytettä varten ei siis käytetä energiavaroja juuri muuhun kuin sen puhdistamiseen ja kuljetukseen.
* Pesuohje on kangasvalmistajan suositus. Pese ainakin ensimmäisellä kerralla erillään tai samanväristen kanssa.

Lisätiedot

Paino 4.5 kg
Mitat 65 x 24 x 24 cm
Väri

maastonvihreä, oliivinvihreä, limenvihreä, turkoosi, tumma turkoosi, petrooli, kirkkaansininen, yönsininen, lila, viininpunainen, anilliininpunainen, pinkki, punainen, oranssi, ruskea, beige, luonnonvalkoinen, harmaa, musta