Ale!
PUOLIKUU meditaatiotyyny – poistotuote

PUOLIKUU meditaatiotyyny – poistotuote

36,00  18,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Kotimainen puolikuun muotoinen meditaatiotyyny. Meillä suunniteltu ja valmistettu!

Leveys 40 cm / syvyys 23 cm / n paksuus 12 cm

Täytteenä jämäkkää ja muokkautuvaa tattarin kuorta eli akanaa. Jämäkkä tattariakana tukee istuma-asentoa häntäluun ja alaselän alta paremmin kuin muut pehmeämmät muokkautumattomat täytteet. Riittävän jämäkkä istuinalusta auttaa selkää pysymään rentona suorassa kun asento on oikea. Puolikuu -meditaatiotyynyssä kantapäät asettuu lähemmäs lantiota joka auttaa tasapainoisen istuma-asennon löytymisessä. Mikäli tyyny on liian korkea täytettä voi helposti vähentää. Jos polvet eivät yletä asennossa lattiaan, on polvien alla hyvä käyttää jotain tukea; joogatiiltä, polvityynyä tai tiukaksi rullattu huopa. Myös tämän polvituen tulee olla riittävän jämäkkä, pehmeästä tuesta ei ole apua.

Hyvässä meditaatioasennossa polvet ovat lonkkia alempana tai lonkkien korkeudella. Tämä mahdollistaa selän pysymisen suorassa jännittämättä. Kun lonkkia alempana olevat polvet nojaavat lattiaan, polvityynyyn tai muuhun tukeen, voivat lonkatkin rentoutua. Meditaatioasennon tulisi olla valpas, ryhdikäs ja rento. Hyvä asento on löydettävissä kaikille mutta siihen tarvitaan yksilölliset tuet. Sopiva istuinkorkeus riippuu lonkkien notkeudesta. Meditaatioasennosta johtuvat mahdolliset niska-, selkä-, lonkka- ja polvikivut ovat usein korjattavissa asennon muutoksilla ja riittävillä tuilla.

Don’t just do something, sit there!

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

Lisätiedot

Paino 3 kg
Väri

maaston vihreä, oliivin vihreä, turkoosi, petrooli, kirkkaan sininen, lila, viinin punainen, pinkki, punainen, oranssi, ruskea, harmaa, musta