Sarwa Joogamatto
Kirkkonummen joogasaliKirkkonummen joogasalihuovat, zafu, pölkky ja sarwa

Sarwa joogamatto

32,00  - 41,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

Koko: 183 x 60cm
Paksuus: 4,5mm
Värit: Murrettu sininen, kirkas lila, murrettu punainen, oranssi, limen vihreä, pikimusta ja maanläheinen mokka/harmaa

Hyvä pito, kestävyys, kevyt kantaa ja helppo pestä pesukoneessa. Kaikinpuolin hyvä perusmatto, ei juurikaan näytä kulumisen merkkejä ja siksi myös ekologinen ratkaisu vaikka matto onkin PVC -pohjainen. Se ei ole kiertänyt maapalloa ympäri kertaakaan (vielä) vaan tulee meille suoraan Saksasta sen valmistajalta. Uutena lähes kaikki matot voivat olla liukkaita. Maton peseminen ja käyttö parantaa pitoa, jos matto tuntuu liukkaalta se kannattaakin pestä ennen käyttöä.

Sarwa Yoga joogamatolla on Öko Tex 100 -turvallisuusmerkki, joka takaa että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

Pesuohjeet:
-Käsin harjalla ja/tai kostealla rätillä.
-Konepesu 40 asteessa ilman huuhteluaineita. Ei linkousta tai kuivausrumpua. Konepesun jälkeen aseta lattialle kaksi pyyhettä peräkkäin ja matto niiden päälle. Rullaa pyyhkeistä ja matosta käärö ja astele käärön päällä, enin vesi matosta imeytyy näin pyyhkeisiin ja matto kuivuu ilmavassa tilassa päivässä. Ilman pyyheoperaatiota matolla voi kestää kolme päivää kuivua. Kostea matto on liukas!

Tämä matto on aiemmalta nimeltään Rishikesh joogamatto

Lisätiedot

Paino 1.8 kg
Mitat 60 x 12 x 12 cm
Maton väri

murrettu sininen, kevään vihreä, oranssi, murrettu punainen, kirkas lila, sysimusta, mokan harmaa

Maton pituus

185 cm, 200 cm, 220 cm, 240 cm