Täysikuu meditaatiotyyny

TÄYSIKUU meditaatiotyyny

56,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) 223 Osasto:

Tuotekuvaus

Halkaisija 34cm / paksuus n. 15 cm

Kotimainen ja laadukas meditaatiotyyny, jossa on irrallinen ja pestävä päällinen. Mikäli tyyny on liian korkea, täytettä voi helposti vähentää – sopiva istuinkorkeus riippuu lonkkien notkeudesta.
Jos polvesi eivät yletä asennossa lattiaan, käytä polvien alla jotain tukea, kuten joogatiiltä, polvityynyä tai tiukaksi rullattua huopaa. Myös polvituen tulee olla riittävän jämäkkä, sillä pehmeästä tuesta ei ole apua.

Hyvässä meditaatioasennossa polvet ovat lonkkia alempana tai lonkkien korkeudella. Tämä mahdollistaa selän pysymisen suorassa jännittämättä. Kun lonkkia alempana olevat polvet nojaavat lattiaan, polvityynyyn tai muuhun tukeen, voivat lonkatkin rentoutua. Meditaatioasennon tulisi olla valpas, ryhdikäs ja rento. Hyvä asento on löydettävissä kaikille, mutta siihen voidaan tarvita yksilölliset tuet. Meditaatioasennosta johtuvat mahdolliset niska-, selkä-, lonkka- ja polvikivut ovat usein korjattavissa asennon muutoksilla ja riittävillä tuilla.

Päällisen kangas on vahvaa Turkissa kudottua puuvillaa, joka ei anna periksi. Täytteenä tattarin viljelyn sivutuotteena syntyvä tattarikuori. Tästä tyynystä saat kestävän ystävän meditaatioharjoitukseen!

Don’t just do something, sit there!

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

TeaWear puuvillakankaiden värikartta

Suunniteltu ja valmistettu Sarwa Yogalla!

 

 

Lisätiedot

Paino 3 kg
Mitat 34 x 34 x 15 cm
Väri

maaston vihreä, oliivin vihreä, limen vihreä, turkoosi, tumma turkoosi, kirkkaan sininen, lila, viinin punainen, anilliinin punainen, pinkki, punainen, oranssi, ruskea, beige, luonnon valkoinen, harmaa, musta