Ale!

Yoga Design Lab – ”Breathe” joogamatto 3,5mm

82,00  76,00 

Vain 1 varastossa

(Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Silmiä hivelevä eksoottinen joogamatto! ”Breathe” -design – tämä kappale on avattu pakkauksestaan ja siksi alennuksessa.

Luonnonkuminen joogamatto jonka pinta on imevää mikrokuitua. Joogamatto ja joogapyyhe yhdessä sopii päivittäiseen käyttöön. Sopii erinomaisesti kuumiin lajeihin ja hikoileville kämmenille. Kosteana matto on todella pitävä ja kuivana liukas (juuri päinvastoin kuin muissa matoissa) – matto kannattaa suihkuttaa ennen käyttöä. Helppo pestä pesukoneessa.

Koko: 178cm x 61cm x 3,5mm

Paino: 1,8kg

Plussat: kaunis, luonnonkuminen, konepestävä, pitävä kosteana ja kuitenkaan ei ota kiinni mattoa viistävästä varpaasta ”vinyasa” hypyissä tai asennon vaihdoissa.

Miinukset: Sähköinen, kerää pölyä, viileä, liukas kuivana


The Combo Mat – STUDIO VERSION

3.5 mm of natural tree rubber is bonded to an ultra-absorbent microfiber towel layer. You no longer need to bring a separate mat AND towel to class! All-in-one product. This extra durable mat offers superior grip and cushion to support your daily yoga practice.

ECO-FRIENDLY Biodegradable natural tree rubber and water based print inks. Free from silicone, toxic glue, and phthalates.

MACHINE WASHABLE Just throw it into the washing machine then hang to dry.

178cm x 61cm x 3.5mm, 1,8kg

Carrying Strap Included