• sarwa-bolsteri-aallokko
  • Sarwa bolsterit Hauenhammas & Aallokko
  • Sarwa bolsterit Hauenhammas & Aallokko
  • sarwa-aroketo-sauma

AALLOKKO bolsteri

98,00  sis. 24%

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Putkityyny eli bolsteri “Aallokko” design -kuosillamme

Pituus: 63 cm
Ympärys: 70 cm
Halkaisija: 24 cm
Paino: n. 3,5 kg

Kuosin suunnittelu: AROKETO / Akseli Aro & Piia Keto

“Rauhallisempi Aallokko-kuosi yhdistelee kahta hyvin erilaista kuosia. Vahvat aallot lyövät rantakallioon, mutta ulapalla on lähes tyyni auringossa paistatteleva timanttimeri.”

Kuosi on musta/sini/valkoinen. Printin siniset osuudet kuuluvat kuosiin!

Sarwan bolsterit eli joogatyynyt ovat täytetty luomutattariakanalla ja niissä on erillinen pestävä päällinen.  Täytteenä tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä sekä kokemuksemme mukaan ehdoton ykkönen bolsterien täytemateriaalina. Täytettä voi muokata kutakin asentoa ajatellen sopivaan muotoonsa soikeaksi, vinoksi tai kuppimaiseksi ja se on tukena reunoihin saakka siinä muodossa mihin se on asetettu. Täyte on aito luonnontuote joka on viljelty ilman lisäaineita luomuna. Se on hyvin hengittävä materiaali eikä kerää homeitiöitä. Tattariakana on myös ympäristöystävällinen materiaali, sillä se syntyy tattarin viljelyn sivutuotteena. Ilman täytekäyttöä akana poltettaisiin jätteenä. Bolsterin päädyssä on kestävä kantokahva mikä helpottaa siirtelyä. Kaikki saumat ovat huoliteltu ja päädyn kulmat siististi päältä tikattu mestariompelijallamme Suomessa.

Olemme täyttäneet bolsterit uusina hyvin täysiksi. Täyte painuu käytössä hieman kasaan joten tyyny on parhaimmillaan joogassa kun sitä on hetken aikaa jo käytetty. Mikäli tyyny tuntuu liian täydeltä uutena, sen täytettä voi halutessaan myös helposti vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä. Vuosia tiiviissä käytössä olleeseen vanhaan bolsteriin voi lisätä täytettä jota saa ostettua meiltä erikseen täältä.

Vaihtoehtoinen täyte tattarin tilalle on kapokkipuun kuitu. Se on kevyttä ja hygieenistä, jämäkkä käytössä ja mukava kantaa mukana keveytensä vuoksi. Koko tyynyn paino on 2 kg. Kapokkitäyte ei muokkaudu vaan jää yleensä soikeaan muotoonsa käytön jälkeen. Halutessasi tyynyn kapokkitäytteellä tilaa bolsterin lisäksi kapokkitäytteen -lisämaksu (5 €) jolloin lähetämme tattarisen sisätyynyn sijaan kapokkitäytteisen bolsterin.

Suunniteltu, painettu ja valmistettu kokemuksella ja ammattitaidolla Suomessa luonnonmateriaaleista.

Valmistaja: Sarwa Yoga Oy