Ale!

Extra matkamatto

32,00  26,00  sis. 24%

1 varastossa

Koko: 200 x 60cm, paksuus 3mm
Väri: vaalea lila, pieni painauma matossa!

Erinomainen perusmatto. Extra matkamaton pinta on huokoinen ja sen erinomainen pitävyys vain paranee käytössä. Sopii myös paljon käsistä ja jalkapohjista hikoileville joogaajille. Helppo pestävä ja kuljeteltava. Matto on kohtalaisen kestävä ja kaikkiin joogalajeihin sopiva.

Extra matolle on myönnetty kansainvälinen Öko-Tex standardi 100 -tunnus. Se takaa, että tuotteet ovat turvallisia käyttäjilleen. Tunnuksen saamiseksi tuotteet on tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Öko-Tex -yhteistyössä. Nämä matot eivät sisällä ihokosketuksessa ihmiselle vaarallisia aineita ja sopivat erinomaisesti myös allergisille ja herkkäihoisille.

HOITO-OHJEET: Maton voi pestä pesukoneessa 30:ssä asteessa pienellä määrällä pesuainetta, ei huuhteluainetta. Älä laita mattoa linkoukseen tai kuivausrumpuun. Kuivata vaakatasossa. Vauhdittaaksesi kuivumista levitä matto kahden pyyhkeen päälle lattialle ja tee näistä pyyhemattorulla. Astele rullan päällä, näin suurin osa vedestä imeytyy pyyhkeisiin. Anna maton kuivua hyvin ennen käyttöä.

Alkuperämaa: Saksa