• Sarwa_Yoga_bolsteri_kelvenne2
 • sarwa-yoga-bolsteri-designbolsteri-kelvenne_ruskea
 • Sarwa-Yoga-Bolsteri-Kelvenne-vihrea
 • Sarwa_Yoga_2021_kelvenne_piilo
 • Sarwa_Yoga_bolsteri_kelvenne_okra
 • Sarwa_Yoga_bolsteri_kelvenne_valkoinen
 • Sarwa_Yoga_bolsteri_kelvenne_pellava
 • Sarwa_Yoga_bolsteri_kelvenne
 • Sarwa_Yoga_2021_tea
 • SARWA-YOGA-BOLSTERI-designbolsteri-kelvenne-okra
 • SARWA-YOGA-BOLSTERI-DESIGNBOLSTERI-kelvenne-luonnonvalkoinen
 • Sarwa-Yoga-Kelvenne-Bolsteri-8BF04794
 • Sarwa-Yoga-Kelvenne-Bolsteri-AE4AC719

Kelvenne bolsteri

118,00  sis. 24%

Poista

Kelvenne bolsterissamme on ylellinen ja luonnollinen tuntu. Tämän bolsterimme päällinen on Suomessa suunniteltu, ommeltu ja kangaskin on Suomessa kudottu!

Pituus: 63 cm
Ympärys: 70 cmy
Halkaisija: 20 – 24 cm
Paino: n. 3,8 kg
Värit: maaston vihreä, okra, luonnonvalkoinen, pellava ja ruskea
Materiaalit: puuvilla-pellava, tattariakana
Suunnittelija: Tea Jääskeläinen
Valmistusmaa: Suomi

Kelvenne ja Vanavesi bolsterit on omistettu lapsuuden maisemille, Päijänteelle, puuveneille, luonnolle, saaristolaiselämälle, hiekkarannoille, mielikuvitukselle, itse tekemiselle, suomalaiselle työlle, kädentaidoille, osaamiselle, kesäsateille, käpylehmille ja puhtaalle Suomelle!

Bolsterin mukana tulee pieni joogalehtinen jossa esimerkkejä sen käytöstä.

Materiaalit

Kelvenne bolsterin päällinen on Suomessa kudottua puuvilla-pellavakangasta. Päällinen on valmiiksi pesty, kutistettu ja pehmennetty. Päällisen vetoketju on toisessa päädyssä jottei se häiritsisi käyttöä. Kaikki saumat ovat huoliteltu ja päädyn kulmat siististi päältä tikattu.

Sarwan bolsterit eli joogatyynyt ovat täytetty luomutattariakanalla ja niissä on erillinen pestävä päällinen.  Täytteenä tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä sekä kokemuksemme mukaan ehdoton ykkönen bolsterien täytemateriaalina. Täytettä voi muokata kutakin asentoa ajatellen sopivaan muotoonsa soikeaksi, vinoksi tai kuppimaiseksi ja se on tukena reunoihin saakka siinä muodossa mihin se on asetettu. Täyte on aito luonnontuote joka on viljelty ilman lisäaineita luomuna. Se on hyvin hengittävä materiaali eikä kerää homeitiöitä. Tattariakana on myös ympäristöystävällinen materiaali, sillä se syntyy tattarin viljelyn sivutuotteena. Ilman täytekäyttöä akana poltettaisiin jätteenä. Bolsterin päädyssä on kestävä kantokahva mikä helpottaa siirtelyä.

Olemme täyttäneet bolsterit uusina hyvin täysiksi. Täyte painuu käytössä hieman kasaan joten tyyny on parhaimmillaan joogassa vasta kun sitä on hetken aikaa jo käytetty. Mikäli tyyny tuntuu liian täydeltä uutena, sen täytettä voi halutessaan helposti vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä. Vuosia tiiviissä käytössä olleeseen vanhaan bolsteriin voi lisätä täytettä jota saa ostettua meiltä erikseen täältä.

Vaihtoehtoinen täyte tattarin tilalle on kapokkipuun kuitu. Se on kevyttä ja hygieenistä, jämäkkä käytössä ja mukava kantaa mukana keveytensä vuoksi. Koko tyynyn paino on 2 kg. Kapokkitäyte ei muokkaudu vaan jää yleensä soikeaan muotoonsa käytön jälkeen. Halutessasi tyynyn kapokkitäytteellä tilaa bolsterin lisäksi kapokkitäytteen -lisämaksu (5 €) jolloin lähetämme tattarisen sisätyynyn sijaan kapokkitäytteisen bolsterin.

Suunniteltu, kudottu ja valmistettu Suomessa

Hoito-ohjeet

Pese päällinen 40 asteessa käyttäen pientä määrää huuhteluainetta. Parhaimman pesutuloksen saat kastelemalla pyykkikoneellisen pyykkiä läpimäräksi ennen pesukoneeseen laittoa. Tämä annostelee koneelliselle enemmän vettä ja vähentää pellavalle tyypillisiä pesuryppyjä!

Päällisen kangas ei sovellu kissan kynsimiselle!