Kelvenne bolsteri

118,00 

TUOTEKUVAUS

Kelvenne design bolsteri on kaikkein kotimaisin tuotteemme sillä tätä bolsteria ei ole vain suunniteltu, ommeltu ja täytetty Suomessa vaan myös sen kangas on kudottu Suomessa, mahdollisimman lähellä tuotetuista raaka-aineista. Päällinen on pellava-puuvillaa ja sisätyyny on täytetty tattariakanalla. Kangas on Tea Jääskeläisen suunnittelema

Kelvenne ja Vanavesi bolsterit on omistettu lapsuuden maisemille, Päijänteelle, puuveneille, ikuisuuden mittaisille kesälomille, kiireettömyydelle, luonnolle, saaristolaiselämälle, hiekkarannoille, mielikuvitukselle, itse tekemiselle, suomalaiselle työlle, kädentaidoille, osaamiselle, kesäsateille, käpylehmille ja puhtaalle Suomelle

Kotimainen tattariakanalla täytetty design bolsteri, on laadukas luonnonmateriaaleista valmistettu bolsteri joogaan, kehonhuoltoon ja oleskeluun. Bolsteri on oiva apu erityisesti rintakehän liikkuvuutta edistävissä liikkeissä ja selän kiertoliikkeissä joita on vaikea tehdä ilman tukevaa bolsteria. Akanatäytettä voi muokata kutakin asentoa varten sopivaan muotoon kiilamaiseksi, kuppimaiseksi tai mihin muotoon tahansa. Bolsteri paranee käytössä kun täyte alkaa painua hieman kasaan ja tyyny on paremmin muokattavissa. 

Avainlipulla merkitty, laadukas kotimainen bolsteri on kaunis harjoitusväline jota ei käytön jälkeen tarvitse siivota kaappiin vaan se sopii sisustuselementiksi ja lattia- tai sohvatyynyksi huoneeseen kuin huoneeseen. Päädyn kestävä kantokahva helpottaa neljä kiloa painavan bolsterin liikuttelua. Päällisen vetoketju kiertää siististi bolsterin toisessa päädyssä, häiritsemättä tyynyn käyttöä. Pestävä päällinen on helppo poistaa ja pukea takaisin päälle pesun jälkeen. Jotta tyyny olisi hyvä vielä vuosien käytön jälkeen ja sillä on varaa vajuta, täytämme bolsterit hyvin täysiksi. Mikäli bolsteri tuntuu liian kovalta, sitä voi halutessaan helposti tyhjentää päädyn vetoketjullisesta päädystä. Pyynnöstä voidaan jättää bolsteri hieman vajaammaksi ja lähettää tilauksen mukana puoli kiloa akanatäytettä myöhempää käyttöä varten!

Bolsterin mukana tulee pieni jooga- ja harjoituslehtinen jonka avulla pääsee alkuun bolsterin käytössä kehonhuollossa.

TUOTETIEDOT

 • Pituus 63cm
 • Ympärys: 70 cm
 • Paino: 3,8 kg
 • Suunnittelija: Tea Jääskeläinen
 • Kankaan kudonta: Kultavilla, Lohja
 • Ompelu ja täyttö: Porvoo

Hoito-ohje

 • Päällisen pesu: Pesukoneessa 40 asteessa. kolmen pisteen silitys. 
 • Sisätyyny: Vuosia käytössä olleeseen bolsteriin voi halutessaan lisätä täyttettä. Vanhalle bolsterin päälliselle voi myös hankkia kokonaan uuden sisätyyynyn.
 • Täyte: Koska uudet bolsterit täytetään meillä tarkoituksella vähän liiankin täysiksi jotta sillä on varaa vajuta, voit aina kuitenkin vähentää täytettä helposti vetoketjullisesta sisätyynystä ja ottaa talteen myöhempää käyttöä varten
 • Huom. Älä jätä tätä tyynyä kissan kynsiin!

Materiaalit ja alkuperä:

 • Päällisen kude: 100% pellava (EU)
 • Päällisen loimi: 100% puuvilla
 • Sisätyynyn kangas: 100% valkaisematon puuvilla
 • Täyte: luomu tattariakana (Liettua)

Muokkautuva tattariakana on luonnonmukainen täytemateriaali

Käytämme tyynytuotteiden täyteaineena luomuviljelystä peräisin olevaa tattariakanaa, eli tattarin kuorta. Täyte on ympäristöystävällinen materiaali, sillä se syntyy tattarin viljelyn sivutuotteena. Ilman hyötykäyttöä akana poltettaisiin jätteenä. Tattarin jyvä paahdetaan ja erotellaan kuoresta vasta paahtamisen jälkeen joten myös akana on lämpökäsitelty. Tattariakana on hengittävä eikä kerää homeitiöitä. Tattari viljellään ja paahdetaan Liettuassa.

Tyynyjen täytteenä tattariakana on täydellinen. Se on muokkautuva, painava ja jämäkkä sekä käyttäjiemme mukaan ehdoton ykkönen erityisesti bolsterien täytemateriaalina. 

Alkuperämaa: Liettua