• Sarwa-Yoga-bolsteri-pellava
  • Sarwa-Yoga-bolsteri-pellava-valkoinen
  • Sarwa-Yoga-bolsteri-pellava-fuksia
  • Sarwa-yoga-bolsteri-pellavaiset

Pellavabolsterin vaihtopäällinen

44,00  sis. 24%

Poista

Pituus: 63 cm (ensimmäisen pesun jälkeen)
Ympärys: 70 cm
Halkaisija: 23 cm
Paino: 0,2 kg
Värit: Valkaisematon pellava, valkoinen, murrettu vihreä, fuksia ja musta

Pellavakankainen bolsterin päällinen peruskokoiseen bolsteriin. Pestävän pellavapäällisen vetoketju kiertää siististi ihan päädyssä, huomaamattomasti omassa kujassaan, häiritsemättä bolsterin käyttöä. Pellavakuitu on puumainen pitkä kuitu, jonka ansiosta kangas ei myöskään kerää pölyä itseensä, pysyy siistimpänä käytössä kuin puuvilla ja kuumalla ilmalla tuntuu ihanan viileältä. Pellava rypistyy käytössä ja tekee sen tyylillä.

Pellavapäällinen kutistuu viitisen senttimetriä ensimmäisessä pesussa ja tämä on huomioitu bolsterin mitassa uutena! Kangas pehmenee pestessä kun käyttää huuhteluainetta pesun yhteydessä.

Pellava on luonnostaan ekologinen kangasmateriaali sillä sen kasvattamiseen käytetään vain vähän vettä verrattuna puuvillaan eikä sen kasvatuksessa tarvita kemiallisia lannoitteita. Pellavan heikoin ominaisuus tekstiilinä on sen heikompi taittolujuus jonka vuoksi sei ei ole kovin suosittu materiaali vaatteissa mutta bolsterissa kangas ei jää taitoksille samasta kohtaa joten ei ole odotettavissa että 100 %:nenkaan pellava tässä käytössä vuosienkaan käytössä hajoaisi.