Bolsterin vaihtopäällinen

50,00 

TUOTEKUVAUS

Vetoketjullinen vaihtopäällinen bolsteriin ilman sisätyynyä ja täytettä. Vaihda päällinen vanhaan bolsteriisi tai tee sisätyyny itse.

  • Pituus: 63 cm
  • Ympärys: 70 cm

Päällisiä on varastossa runsaasti vaikka varastosaldot näiden päällisten kohdalla näyttää nollaa. Kunkin värin todelliset varastosaldot voi nähdä sisätyynyn kanssa myytävien bolstereiden kohdalta!

TUOTETIEDOT

Hoito-ohje

  • Pellavapäällisen pesu: Pesukoneessa 40 asteessa, ei rumpukuivausta. Käytä pieni määrä huuhteluainetta tai pyykkietikkaa, kolmen pisteen silitys. Parhaan pesutuloksen saat kastelemalla pyykkikoneellisen pyykkiä läpimäräksi ennen pesukoneeseen laittoa. Tämä annostelee koneelliselle enemmän vettä ja vähentää pellavalle tyypillisiä pesuryppyjä. Huuhteluaineen tai etikan käyttö pehmentää kangasta ja tekee kankaasta hieman likaa ja kosteutta hylkivämmän. Ilman huuhteluainetta ja esikastelua kangas jää kuivuttuaan hieman kovaksi ja ryppyiseksi mutta pehmenee käytössä.
  • Puuvillapäällinen: Pese bolsterin päällinen pesukoneessa 60 asteessa ainakin ensimmäisellä kerralla erillään tai samanväristen kanssa. Kangasta ei ole sisustustekstiilien tapaan käsitelty palonestoaineilla säilyttääksemme sen mahdollisimman ihoystävällisenä ja luonnollisena. Käsittelyjen puuttumisen vuoksi kangas saattaa haalistua suorassa auringonvalossa joten säilytykseen joogasaleilla, varaa bolsterihyllyille varjoisa paikka.

Materiaalit ja alkuperä:

  • Pellavapäällinen: 100% pellava (EU), neliöpaino valkaisematon luonnonpellava 280g, värilliset pellavat 245g
  • Puuvillapäällinen: 100% puuvilla (Turkki), neliöpaino 300g
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Ekologinen pellava

Kesällä viileä ja talvella lämmin pellava tuntuu luonnolliselta iholla. Rouhea pellavakangas rypistyy käytössä ja tekee sen tyylillä. Ryppyjä voi kuitenkin välttää pellavalle parhailla pesutavoilla ja silittämällä. Pellavakuitu on puumainen pitkä kuitu, jonka ansiosta kangas pysyy muita materiaaleja siistimpänä lattiallakin. Se ei kerää pölyä ja huuhteluaineen kanssa pestynä pellava ei myöskään ime herkästi kosteutta. Tyynyn päällisenä 100% pellavakangas kestää myös hyvin kulutusta.

Pellava on kasvuolosuhteiltaan vaatimaton kasvi. Se kasvaa puuvillaa karummissa olosuhteissa eikä se tarvitse yhtä paljon vettä tai lannoitteita kasvaakseen. Pellavasta myös käytetään koko kasvi, sen pitkästä varresta tehdään kuitua kankaaseen ja siemenet kerätään ravinnoksi. Pellava on siis luonnostaan ekologinen materiaali.

Käyttämämme pellava viljellään ja valmistetaan kankaaksi Euroopassa.