Sold Out
  • Premium lampaanvillamatto
  • Premium lampaanvillamatto
  • Premium lampaanvillamatto
  • Premium lampaanvillamatto
Ale!

Vishnu Premium lampaanvillamatto, 2.lk

75,00  58,00  sis. 24%

Varasto loppu

Tämä kappale on näytekappaleena kärsinyt hieman kahdesta kulmasta sen nurjalta puolen ja siksi kakkosluokkaa. Ei vaikuta käytössä eikä näy päälipuolelle.

Vishnu on 100% lampaanvillasta tehty todella lämmin matto, joka pitää sinut lämpimänä ja rentona vähän viileämmälläkin lattialla. Maton alapuoli on kestävää kumi-akryyliseosta (50% luonnonkumi, 18% polyuretaani, 32% akryyli). Maton reunat on viimeistelty puuvillanauhalla ja kulmat pyöristetty.
Sopii parhaiten kevyisiin asanaharjoituksiin, yin- ja hathajoogaan, rentoutumiseen ja meditaatioon.

Koko: 75 x 200 cm
Paksuus: n. 1,2 cm
Paino: 2 kg (1200 g / m²)

Hoito: Villa on luonnollisesti likaa hylkivää ja se puhdistuu siksi helposti. Tuuleta mattoa ulkona, ja kovilla pakkasilla heitä matto hangelle yöksi kirkastumaan, tai pese käsin enintään 40 asteessa.
Lampaanvilla on uusiutuva materiaali, ja keritseminen on luonnollinen toimi joka ei vahingoita lammasta.

——————-

Lambswool yoga mat of 100% lambswool (shorn from living sheep), with cotton edging

This extra-thick and cozy lambswool (1200g / m²) yoga mat offers a very soft and well-insulated base for Both sitting and lying exercises. Protects you from cold floors and the lambswool helps you relax.

The non-slip underside of 50% natural rubber, 18% PU and 32% acrylic resin is long-lasting and durable.

Lambswool is a natural material with exceptional properties, self-cleaning and dirt-resistant, as well as inherently fire-resistant. Lambswool is a renewable resource and the shearing is a natural and humane process Which does not harm the sheep.
Hand wash only.