Asenne

SYDÄN KESKELLÄ YRITYSTÄ

“Eettiset arvot, läheltä löytyvät materiaalit ja perinteiden kunnioittaminen mattojen ja tarvikkeiden tuotannossa ovat minulle sydänasia ja mukana yritystoiminnassa alusta loppuun. Suuntani on löytää pohjoismaihin sopiva jooga ja myydä joogatarvikkeita jotka sopivat meidän oloihin, mahdollisimman lähellä tuotetuista, kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Lisänä tuotevalikoimassa on myös kauempaa tuotuja tarvikkeita joita lähempää ei saa.

Emme lisää tuotteisiin omia logoja tai tuotemerkkejä paitsi signeerauksena niihin jotka olemme itse valmistaneet tai tuottaneet. Emme myöskään myy mattoja joissa on kiinteitä logoja, merkkejä tai pyhiä symboleja sillä intialaisessa perinteessä pyhiä kuvioita ei lasketa maahan eikä niiden päälle astuta.

Tavoitteeni on myydä vain mahdollisimman hyvää ja tarpeellista, lähtökohtana se mitä itse eettisenä kuluttajana ostaisin.

Työ Sarwa Yogan parissa on minulle tapa harjoittaa joogista ja buddhalaista elämänfilosofiaa. Teen tätä koska maailma tarvitsee hyvien sydänten ja toiveiden lisäksi oikeita tekoja – käytännön tekoja jotka rakentavat kestävää ja oikeudenmukaista tulevaisuutta. Siihen haluan myös toiminnallani ja tuotteillani inspiroida muita; olemaan joka päivä tekojen kautta oman upeimman idean puolella.”

Tea Jääskeläinen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tea aloitti astangajoogan harjoittamisen 1998 ja on toiminut joogaohjaajana vuodesta 2003 ja jatkaa ohjausta edelleen puolipäiväisesti Sarwa Yogan ohella. Vuonna 2008 Tean meditaatio-opettaja buddhalainen munkki antoi syntyneelle idealle joogakaupasta nimen “Sarwa Yoga”. Sarva tarkoittaa hindin ja tiibetin kielessä “kaikkea” joten Sarwa Yogan voisi kääntää suomeksi “Kaikki Jooga”.

Vuodesta 2008 Sarwa Yoga on kasvanut pienestä vähittäismyyjästä tukkumyyjäksi ja merkittäväksi kotimaiseksi joogatarvikkeiden valmistajaksi.

Tea & Pölkky