Asenne

Sydän keskellä yritystä

Eettiset arvot ja perinteiden kunnioittaminen joogatarvikkeiden tuotannossa ovat minulle sydämen asia ja mukana yritystoiminnassa alusta loppuun. Sarwa Yoga sai alkunsa 12 vuotta sitten koska laadukkaita joogavälineitä oli vaikea löytää. Siitä lähtien Sarwa Yogan arvoja ovat olleet kotimaisuus, laatu ja kestävyys.

Haluan mahdollistaa joogeille vastuullisten valintojen tekemisen ja tukea heitä valmistamalla laadukkaita ja toimivia joogavälineitä. Lähtökohtani suunnittelussa on pohjoismaihin sopiva jooga ja meidän oloihin sopivat, kestävät joogatarvikkeet.

Tavoitteeni on myydä vain mahdollisimman hyvää ja tarpeellista. Sellaista, mitä itse eettisenä kuluttajana ostaisin.

Tea Jääskeläinen

Sarwa Yogan perustaja

Sarwayoga Avainlippu tunnus

Kotimaisuus, laatu ja kestävyys

Sarwa Yogan tavoitteena on toimia kestävästi. Panostamme suunnitteluun, laatuun ja tuotteiden pitkäikäisyyteen. Myös tuotteiden valmistusolosuhteiden tulee olla kestävät. Tästä syystä valmistamme kolmasosan tuotteistamme itse Suomessa. Näin voimme taata korkean laadun ja tuemme samalla suomalaista osaamista.

Sarwa Yoga – Made in Finland -tyynyille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista. Sarwa Yoga bolsterit, meditaatiotyynyt, tattarityynyt, pellavasilmätyynyt ja polvityynyt valmistuvat taitavissa käsissä ympäri Suomea. Suomessa valmistetaan myös joogavyöt ja joogamattokassit.

Muut tuotteet valmistetaan vastuullisilla tuottajilla EU:ssa. Esimerkiksi korkkitiilet ja -matot valmistetaan Portugalissa ja Sarwa-joogamatot Saksassa.

Sarwa Yoga

Tea aloitti astangajoogan harjoittamisen 1998 ja on toiminut joogaohjaajana vuodesta 2003. Hän jatkaa ohjausta puolipäiväisesti Sarwa Yogan ohella. Vuonna 2008 Tean meditaatio-opettaja, buddhalainen munkki, antoi syntyneelle idealle joogakaupasta nimen “Sarwa Yoga”. Sarva tarkoittaa hindin ja tiibetin kielessä “kaikkea” joten Sarwa Yogan voisi kääntää suomeksi “Kaikki Jooga”.

Työ Sarwa Yogan parissa on Tealle tapa harjoittaa joogista ja buddhalaista elämänfilosofiaa. 

“Teen tätä koska maailma tarvitsee hyvien sydänten ja toiveiden lisäksi oikeita tekoja, jotka rakentavat kestävää ja oikeudenmukaista tulevaisuutta.”

Vuodesta 2008 Sarwa Yoga on kasvanut pienestä vähittäismyyjästä tukkumyyjäksi ja merkittäväksi kotimaiseksi joogatarvikkeiden valmistajaksi.

Blogi: Vaatehuoneesta se alkoi – Sarwa Yogan 12-vuotinen matka