Anatomia ja kehotietoisuus -kirja

40,00 

14 varastossa

TUOTEKUVAUS

Jutta Aalto: Anatomia ja kehotietoisuus – kokemuksellisen anatomian opas

Tämä kirja on anatomiasta ja kehon toiminnasta kiinnostuneen paras ystävä! Oppaassa esitellään tuki- ja liikuntaelimistön anatomiaa suomen kielellä tekstin, kuvien ja harjoitusten keinoin.

Teoriaosuus sisältää paitsi tietoa perusanatomiasta, myös mielenkiintoisia infolaatikoita, joissa kerrotaan kullekin kehon alueelle tyypillisistä perusongelmista ja annetaan vinkkejä kehon terveyden hoitamiseen.

Harjoitusosuudessa annetaan esimerkkejä teoriaosuutta vastaaviin kehonosiin kohdistuvista harjoituksista. Niiden avulla lukija löytää anatomiset rakenteet omasta kehostaan ja kehittää kehotietoisuuttaan.

Pääosa harjoituksista on jooga-asentoja. Anatominen näkökulma tekee harjoituksista helposti omaksuttavia vaikka joogasta ei olisi entuudestaan kokemusta. Toisaalta anatomian avulla pitkäänkin joogaa harjoittaneet voivat saada uusia ulottuvuuksia harjoitukseensa.

Opas sisältää teoria- ja harjoitusosuuksien lisäksi anatomian keskeisen termistön, liitteen liikesuunnista ja liiketasoista sekä kattavan suomi-latina-suomi -hakusanaston.

Jutta Aalto on osteopaatti (AMK) sekä jooga-anatomian ja iyengarjoogan opettaja, joka on ollut anatomian tutkimusmatkalla yli 10 vuotta ja löytää aiheesta jatkuvasti inspiraatiota.

TUOTETIEDOT