Sarwa korkkitiiili / blokki / joogatiili XL

21,50 

TUOTEKUVAUS

Blokki, tiili, joogatiili, propsi, korkkipalikka,… rakkaalla joogavälineellä on monta nimeä ja vielä enemmän käyttötarkoituksia. Isoa blokkia käytetään tukena ja kädenjatkeena joogassa ja kehonhuollossa. Blokilla voi avustaa, haastaa tai rentouttaa lukemattomissa liikkeissä. Blokki on erityisen käytetty apuväline dynaamisissa ja restoratiivisissa joogalajeissa kuten yinjoogassa. Blokkien avulla liikkeitä voi rentouttaa kehoa tai linjata turvallisesti ja saada liikkeet tuntumaan oikeissa paikoissa.

Luonnostaan hygieeninen korkki on vaivaton, ekologinen, lämmin ja miellyttävän tuntuinen materiaali.

Blokin mukana tulee pieni joogalehtinen jossa esimerkkejä joogatiilen käytöstä.

TUOTETIEDOT

  • Koko: 22,7 x 15 x 10 cm
  • Materiaali: 100% korkki
  • Valmistusmaa: Portugali
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Ekologinen korkki

Korkkitammi (Quercus Suber) kasvaa luonnonvaraisena Lounais-Euroopassa ja Luoteis-Afrikassa. Sitä viljellään laajalti Välimeren alueella, Portugalin ollessa suurin korkin tuottajamaa.

Korkkitammen kuoreen muodostuu paksu kerros korkkia, joka kerätään 9-12 vuoden välein samasta puusta. Korkinkeruu suoritetaan vain vähintään 25-vuotiaille puille. Korkinkeruu tehdään ilman koneita eikä se vahingoita puuta, vaan tilalle kasvaa uusi korkkikerros. Korkkitammi elää 150-250 vuotiaaksi.

Korkkituotteillamme on hiilinegatiivinen tasapaino, mikä tarkoittaa, että se sitoo enemmän hiilidioksidia kuin niiden valmistaminen aiheuttaa.

Käyttämämme korkki viljellään ja valmistetaan valmiiksi tuotteiksi Portugalissa.