• asanat_apuvälineillä
  • asanat_apuvälineillä

“Vinkkejä joogavälineiden käyttöön” -lehtinen

0,00 

Joogalehtisemme “Vinkkejä joogavälineiden käyttöön” on valmistunut!
 
Lehtisessä esitellään esimerkkejä apuvälineiden käytöstä erilaisissa jooga-asennoissa. Välineillä haetaan tehokkaampia ja terveellisempiä linjauksia jooga-asentoihin. Ne mahdollistavat sellaisiakin asentoja, jotka ilman apuvälineitä saattaisivat olla vaikeita tai jopa vahingollisia keholle. Joskus niiden käyttö toisaalta tuo lisähaastetta harjoitukseen. Palauttavissa eli restoratiivisissa harjoituksissa apuvälineet sallivat osittaisen tai täyden rentoutumisen.
 
Lehtinen ei ole tarkoitettu harjoitusohjelmaksi vaan antamaan ideoita ja esimerkkejä apuvälineiden käytöstä. Tarkoituksenmukaisen ja terveellisen käytön oppimiseksi suositellaan asiantuntevan opettajan opastusta.
Saa jakaa ja tulostaa! Paperinen versio toimitetaan Sarwa Yogan tilausten yhteydessä ja lehtinen on löydettavissä jo muutamilta joogasaleilta. Lehtisen voi myös tilata tästä paperisena ilmaiseksi, ilman muuta tilausta käyttäen “Maksuton toimitus joogalehtisille ja näytteille”. Erikseen kirjeitse toimitettavien lehtisten toimitusaika tällähetkellä kolme viikkoa. Tilausten yhteydessä lehtinen lähtee heti matkaan.
 
Lehtinen on toteutettu yhteistyössä iyengarjoogaopettaja, osteopaatti, Jarno Mäkelän kanssa