Sarwa korkkitiiili / blokki / joogatiili

14,00 

TUOTEKUVAUS

Blokki, tiili, joogatiili, propsi, korkkipalikka,… rakkaalla joogavälineellä on monta nimeä ja vielä enemmän käyttötarkoituksia. Tiiliskiven muotoista joogatiiltä käytetään tukena ja kädenjatkeena joogassa ja kehonhuollossa. Tiilillä voi avustaa, haastaa tai rentouttaa lukemattomissa liikkeissä. Joogatiili on erityisen käytetty apuväline dynaamisissa ja restoratiivisissa joogalajeissa kuten yinjoogassa. Tiilien eli blokkien avulla liikkeitä voi rentouttaa kehoa tai linjata turvallisesti sekä saada liikkeet tuntumaan oikeissa paikoissa. Blokeilla on paljon käyttötarkoituksia ja vain mielikuvitus rajana niiden käytössä. Tämä koko on joogatiilistä kaikkein käytetyin ja yleisin – peruspalikka.

Luonnollisesti hygieeninen korkki on vaivaton, ekologinen, lämmin ja miellyttävän tuntuinen materiaali. Korkkitiiliä on saatavilla sekä käpymerkkimme kanssa että ilman. Suosittelemme kahden samanlaisen tiilen hankkimista jotta niitä on molempien käsien tai jalkojen alle.

Joogatiilen mukana tulee pieni joogalehtinen jossa esimerkkejä joogatiilen käytöstä.

TUOTETIEDOT

  • Koko: 23 x 12 x 7,5 cm
  • Paino: 450g
  • Materiaali: 100% korkki
  • Valmistusmaa: Portugali
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Ekologinen korkki

Korkkitammi (Quercus Suber) kasvaa luonnonvaraisena Lounais-Euroopassa ja Luoteis-Afrikassa. Sitä viljellään laajalti Välimeren alueella, Portugalin ollessa suurin korkin tuottajamaa.

Korkkitammen kuoreen muodostuu paksu kerros korkkia, joka kerätään 9-12 vuoden välein samasta puusta. Korkinkeruu suoritetaan vain vähintään 25-vuotiaille puille. Korkinkeruu tehdään ilman koneita eikä se vahingoita puuta, vaan tilalle kasvaa uusi korkkikerros. Korkkitammi elää 150-250 vuotiaaksi.

Korkkituotteillamme on hiilinegatiivinen tasapaino, mikä tarkoittaa, että se sitoo enemmän hiilidioksidia kuin niiden valmistaminen aiheuttaa.

Käyttämämme korkki viljellään ja valmistetaan valmiiksi tuotteiksi Portugalissa.