• kurjet
 • Sarwa-yoga-bolsteri-kurki1
 • kurki_vaalea
 • kurki_harmaa
 • Sarwa-yoga-bolsteri-kurjet

KURKI bolsteri

106,00  sis. 24%

Poista

Design bolsteri Arokedon suunnittelemalla “Kurki” -kuosillamme.

“Kurki -nimi tulee sanasta joka yhtäaikaa tarkoittaa lintua ja uteliasta katsomista.”

Laadukas ja kotimainen bolsteri joogaan, kehonhuoltoon ja lattiatyynyksi. Bolsteri on hyvä tuki monissa jooga-asennoissa ja kehonhuollossa, erityisesti rintakehän avauksissa, selän kierroissa ja kylkien venytyksissä. Se sopii myös tueksi parempaan nukkuma-asentoon, erityisesti raskaana oleville ja selkäkipuisille. Hyödyllinen jokaiselle – ei pelkästään joogeille!

Bolsterin mukana tulee pieni joogalehtinen jossa esimerkkejä sen käytöstä.

Tuotetiedot

 • Pituus: 63 cm
 • Ympärys: 70 cm
 • Halkaisija: 20 – 24 cm
 • Paino: n. 3,8 kg
 • Valmistusmaa: Suomi (ompelu, tyynyn täyttö, kankaanpaino ja suunnittelu)
 • Kuosin suunnittelijat: AROKETO = Akseli Aro & Piia Keto
 • Värivaihtoehdot: beige ja harmaa

Pestävän päällisen vetoketju kiertää siististi bolsterin toisessa päädyssä häiritsemättä sen käyttöä. Kaikki saumat ovat huoliteltu ja päädyn kulmat siististi päältä tikattu mestariompelijallamme. Päädyn kestävä kantokahva helpottaa bolsterin liikuttelua.

Päälikangas

Päälikangas on laadukasta paksua Saksassa kudottua 100% puuvillaa. Kankaassa käytetty lanka on tiuhaan kierrettyä mikä tekee kankaasta hyvin kestävän ja luontaisesti likaa hylkivän. Kangas on painettu ja tuotteet ommeltu Suomessa uusiutuvalla energialla.

Hoito-ohje

Päällisen pesu: Pesukoneessa 60 asteessa

Sisätyynyä on vaikea pestä mutta täytteen voi halutessaan vaihtaa uuteen tai siihen voi hankkia kokonaan uuden sisätyyynyn.

Uudet bolsterit täytetään liiankin täysiksi jotta niillä on varaa painua käytössä kasaan. Jos haluat bolsterin jo uutena löysänä ja paremmin muokkautuvana, voi juoksevaa tattaritäytettä helposti vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä. Mikäli tyyny on vuosien käytössä painunut liikaa, saa lisätäytettä tilattua meiltä.

Muokkautuva tattariakana on luonnonmukainen täyteaine

Käytämme tyynytuotteiden täyteaineena luomuviljelystä peräisin olevaa tattariakanaa, eli tattarin kuorta. Täyte on ympäristöystävällinen materiaali, sillä se syntyy tattarin viljelyn sivutuotteena. Ilman hyötykäyttöä akana poltettaisiin jätteenä. Tattarin jyvä paahdetaan ja erotellaan kuoresta vasta paahtamisen jälkeen joten myös akana on lämpökäsitelty. Tattariakana on hyvin ilmava ja hengittävä eikä se kerää homeitiöitä. Kastunut tattarityyny kuivuu nopeasti. Tattari viljellään ja paahdetaan Liettuassa.

Tyynyjen ja bolstereiden täytteenä tattariakana on erinomainen. Se on muokkautuva, painava, jämäkkä ja hygieninen. Tyynyn voi muokata tarpeen mukaan soikeaksi, vinoksi tai kuppimaiseksi ja se on aina tukeva reunoihin saakka.

Vaihtoehtoinen täyte tattarin tilalle on kapokkipuun kuitu. Se on kevyttä ja hygienistä ja helppo liikutella keveytensä vuoksi. Kapokkibolsterin paino on 2 kg. Kapokkikuitutäyte ei muokkaudu ja se painuu käytössä kasaan vain hieman. Halutessasi tyynyn tällä täytteellä tilaa bolsterin lisäksi kuitutäytteen lisämaksu (5 €). Kapokpuu kasvaa Aasiassa ja sen kuitua on ennenvanhaan käytetty veneiden istuintyynyjen täytteenä sen kosteutta hylkivän ja vedessä kelluvan ominaisuutensa vuoksi.