Palatyyny 40 * 80 cm / Litteä bolsteri

75,00 

TUOTEKUVAUS

Kotimainen tattariakanalla täytetty pellavainen palatyyny, on laadukas luonnonmateriaaleista valmistettu tyyny joogaan, sisustukseen, kehonhuoltoon, meditaatioon ja nukkumiseen. 100% pellavapäällinen on kestävä ja luonnostaan likaahylkivä materiaali. Luonnollinen, rouhea ja kesällä viileä, talvella lämmin pellava tekee bolsterista ihanan tuntuisen käyttää. Isoa palatyynyä voi käyttää tavallisen putkilon mallisen bolsterin tapaan. Palatyyny on tavallista bolsteria leveämpi, litteämpi ja pehmeämpi versio.

Jämäkkä palatyyny on oiva apu erityisesti rintakehän liikkuvuutta edistävissä liikkeissä. Akanatäytettä voi muokata kutakin asentoa varten sopivaan muotoon kiilamaiseksi, kuppimaiseksi tai mihin muotoon tahansa.

Avainlipulla merkitty, laadukas kotimainen palatyyny on kaunis harjoitusväline jota ei joogan jälkeen tarvitse siivota kaappiin.

 

TUOTETIEDOT

Tuotetiedot

  • Pituus: 80 cm
  • Leveys: 40 cm
  • Korkeus: 12 cm
  • Paino: 3 kg
  • Valmistusmaa: Suomi

Hoito-ohje

  • Päällisen pesu: Pesukoneessa 40 asteessa, ei rumpukuivausta. Käytä pieni määrä huuhteluainetta tai pyykkietikkaa, kolmen pisteen silitys. Parhaan pesutuloksen saat kastelemalla pyykkikoneellisen pyykkiä läpimäräksi ennen pesukoneeseen laittoa. Tämä annostelee koneelliselle enemmän vettä ja vähentää pellavalle tyypillisiä pesuryppyjä. Huuhteluaineen tai etikan käyttö pehmentää kangasta ja tekee kankaasta hieman likaa ja kosteutta hylkivämmän. Ilman huuhteluainetta ja esikastelua kangas jää kuivuttuaan hieman kovaksi ja ryppyiseksi mutta pehmenee käytössä.
  • Sisätyyny: Vuosia käytössä olleeseen bolsteriin voi halutessaan lisätä täyttettä.

Materiaalit ja alkuperä:

  • Päällinen: 100% pellava (EU), neliöpaino valkaisematon luonnonpellava 280g, värilliset pellavat 245g
  • Sisätyynyn kangas: 100% valkaisematon puuvilla
  • Täyte: luomu tattariakana (Liettua)

Ekologinen pellava

Kesällä viileä ja talvella lämmin pellava tuntuu luonnolliselta iholla. Rouhea pellavakangas rypistyy käytössä ja tekee sen tyylillä. Ryppyjä voi kuitenkin välttää pellavalle parhailla pesutavoilla ja silittämällä. Pellavakuitu on puumainen pitkä kuitu, jonka ansiosta kangas pysyy muita materiaaleja siistimpänä lattiallakin. Se ei kerää pölyä ja huuhteluaineen kanssa pestynä pellava ei myöskään ime herkästi kosteutta. Tyynyn päällisenä 100% pellavakangas kestää myös hyvin kulutusta.

Pellava on kasvuolosuhteiltaan vaatimaton kasvi. Se kasvaa puuvillaa karummissa olosuhteissa eikä se tarvitse yhtä paljon vettä tai lannoitteita kasvaakseen. Pellavasta myös käytetään koko kasvi, sen pitkästä varresta tehdään kuitua kankaaseen ja siemenet kerätään ravinnoksi. Pellava on siis luonnostaan ekologinen materiaali.

Käyttämämme pellava viljellään ja valmistetaan kankaaksi Euroopassa.