Polvityyny

20,00 

TUOTEKUVAUS

Monikäyttöinen lisävaruste joogaliikkeissä, meditaatiossa sekä toimistotyössä!

Kätevä apuväline polven alle istuma-asentoihin joogassa ja meditaatiossa. Ei kova eikä pehmeä vaan juuri sopivan jämäkkä tuki polven alle kun lonkat eivät yletä maahan saakka vaikkapa risti-istunnassa. Polvien tuki auttaa lonkkia ja selkää rentoutumaan meditaatiossa. Sopii myös makuultaan tehtäviin joogaliikkeisiin pään alle jos niska pyrkii taipumaan taakse.

Lisäksi toimistotyössä tyyny sopii erinomaisesti myös alaselän tukityynyksi ergonomiseen istuma-asentoon tuolilla. Tyyny on helppo ottaa mukaan palavereihin jossa harvoin on tarjolla optimaalista työasentoa.

Halkaisija n. 18 cm / korkeus 5-7 cm

Puuvillakankaan värit: oliivin vihreä, tumma turkoosi, jäätikön sininen, lila, pinkki, roosa, harmaa, musta, luonnon valkoinen ja viinin punainen. Lisäksi vaihtoehdoissa valkaisematon pellava

Täytteenä muokkautuva tattarin kuori jota on helppo vähentää ja lisätä tarvittaessa. Tyynyssä ei ole erillistä sisätyynyä. Tämä tarkoittaa myös sotkuvaroitusta! Mikäli tuote pääsee pienten lasten käsittelyyn, vetoketju voi olla heille liian kiinnostava avata jolloin tattaritäyte pääsee lentelemään ulos.

TUOTETIEDOT