• sarwa-bolsteri-hauenhammas
  • Sarwa bolsterit Hauenhammas & Aallokko
  • Sarwa bolsterit Hauenhammas & Aallokko
  • sarwa-aroketo-sauma
  • sarwa-bolsteri-hauenhammas

Hauenhammas bolsteri

98,00  sis. 24%

12 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Putkityyny eli bolsteri “Hauenhammas” design -kuosillamme

Pituus: 63 cm
Ympärys: 70 cm
Halkaisija: 24 cm
Paino: n. 3,5 kg

Kuosin suunnittelu: AROKETO / Akseli Aro & Piia Keto

“Tämä kuosi on runsas ja jopa kineettinen. Kuviomaailmassa on käytetty klassisia muotoja. Joku voi nähdä kuosissa kiertävän käärmeen, toinen metsän, kolmas hauen leuan. Kuosin idea lähti tatuointistudion seinällä olleista siirtokuvapapereista. Niiden rosoisuus on jätetty näkymään vahvana tähän kuosiin.”

Kuosi on musta/sini/valkoinen. Printin siniset osuudet kuuluvat kuosiin!

Sarwan bolsterit eli joogatyynyt ovat täytetty luomutattariakanalla ja niissä on erillinen pestävä päällinen. Täytteenä tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava, jämäkkä sekä kokemuksemme mukaan ehdoton ykkönen bolsterien täytemateriaalina. Täytettä voi muokata kutakin asentoa ajatellen sopivaan muotoonsa soikeaksi, vinoksi tai kuppimaiseksi ja se pysyy väsymättömästi tukena reunoihin saakka. Täyte on aito luonnontuote joka on viljelty ilman lisäaineita luomuna. Se on hyvin hengittävä materiaali eikä kerää homeitiöitä. Tattariakana on myös ympäristöystävällinen materiaali, sillä se syntyy tattarin viljelyn sivutuotteena. Ilman täytekäyttöä akana poltettaisiin jätteenä. Bolsterin päädyssä on kestävä kantokahva mikä helpottaa sen siirtelyä. Kaikki saumat ovat huoliteltu ja päädyn kulmat siististi päältä tikattu mestariompelijallamme Suomessa.

Olemme täyttäneet bolsterit uusina hyvin täysiksi. Täyte painuu käytössä hieman kasaan joten tyyny on parhaimmillaan joogassa kun sitä on hetken aikaa jo käytetty. Mikäli tyyny tuntuu liian täydeltä uutena, sen täytettä voi halutessaan myös helposti vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä. Vuosia tiiviissä käytössä olleeseen vanhaan bolsteriin voi myös lisätä täytettä jota saa ostettua meiltä erikseen täältä.

Vaihtoehtoinen täyte tattarin tilalle on kapokkipuun kuitu. Se on kevyttä ja hygieenistä, jämäkkä käytössä ja mukava kantaa mukana keveytensä vuoksi. Koko tyynyn paino on 2 kg. Kapokkitäyte ei muokkaudu vaan jää yleensä soikeaan muotoonsa käytön jälkeen. Halutessasi tyynyn kapokkitäytteellä tilaa bolsterin lisäksi kapokkitäytteen -lisämaksu (5 €) jolloin lähetämme tattarisen sisätyynyn sijaan kapokkitäytteisen bolsterin.

Suunniteltu, painettu ja valmistettu kokemuksella ja ammattitaidolla Suomessa luonnonmateriaaleista.

Valmistaja: Sarwa Yoga Oy