• sarwa-bolsteri-hauenhammas
 • Sarwa bolsterit Hauenhammas & Aallokko
 • Sarwa bolsterit Hauenhammas & Aallokko
 • sarwa-aroketo-sauma
 • sarwa-bolsteri-hauenhammas

Hauenhammas bolsteri

106,00  sis. 24%

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Design bolsteri “Hauenhammas” -kuosilla.

“Tämä kuosi on runsas ja jopa kineettinen. Kuviomaailmassa on käytetty klassisia muotoja. Joku voi nähdä kuosissa kiertävän käärmeen, toinen metsän, kolmas hauen leuan. Kuosin idea lähti tatuointistudion seinällä olleista siirtokuvapapereista. Niiden rosoisuus on jätetty näkymään vahvana tähän kuosiin.”

Laadukas ja kotimainen bolsteri joogaan, kehonhuoltoon ja lattiatyynyksi. Bolsteri on hyvä tuki monissa jooga-asennoissa ja venyttelyssä, erityisesti rintakehän avauksissa, selän kierroissa ja kylkien venytyksissä. Se sopii myös tueksi parempaan nukkuma-asentoon, erityisesti raskaana oleville ja selkäkipuisille. Hyödyllinen jokaiselle – ei pelkästään joogeille!

Tuotetiedot

 • Pituus: 63 cm
 • Ympärys: 70 cm
 • Halkaisija: 20 – 24 cm
 • Paino: n. 3,8 kg
 • Valmistus: Suunniteltu, painettu ja valmistettu ammattitaidolla Suomessa. Kangas painettu uusiutuvalla energialla.
 • Kuosin suunnittelu: AROKETO / Akseli Aro & Piia Keto
 • Kuosi on musta/sini/valkoinen. Printin siniset osuudet kuuluvat kuosiin!

Pestävän päällisen vetoketju kiertää siististi kujassaan bolsterin toisessa päädyssä, häiritsemättä sen käyttöä. Kaikki saumat ovat huoliteltu ja päädyn kulmat siististi päältä tikattu mestariompelijallamme. Päädyn kestävä kantokahva helpottaa bolsterin liikuttelua.

Bolsterin mukana tulee pieni joogalehtinen jossa esimerkkejä sen käytöstä.

Hoito-ohje

Päällisen pesu: Pesukoneessa 60 asteessa (Pesuohje on kangasvalmistajan suositus. Pese ainakin ensimmäisellä kerralla erillään tai samanväristen kanssa.)

Sisätyynyä on vaikea pestä mutta täytteen voi halutessaan vaihtaa uuteen tai siihen voi hankkia kokonaan uuden sisätyyynyn.

Uudet bolsterit täytetään liiankin täysiksi. Jos pidät litteämmästä bolsterista, voi juoksevaa tattaritäytettä helposti vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä. Mikäli tyyny on vuosien käytössä painunut liikaa, saa lisätäytettä tilattua meiltä.

Muokkautuva tattariakana on luonnonmukainen täyteaine

Käytämme tyynytuotteiden täyteaineena luomuviljelystä peräisin olevaa tattariakanaa, eli tattarin kuorta. Täyte on ympäristöystävällinen materiaali, sillä se syntyy tattarin viljelyn sivutuotteena. Ilman hyötykäyttöä akana poltettaisiin jätteenä. Tattarin jyvä paahdetaan ja erotellaan kuoresta vasta paahtamisen jälkeen joten myös akana on lämpökäsitelty. Tattariakana on hengittävä eikä kerää homeitiöitä. Tattari viljellään ja paahdetaan Liettuassa.

Täytteenä tattariakana on täydellinen. Se on muokkautuva, painava ja jämäkkä sekä kokemuksemme mukaan ehdoton ykkönen bolsterien täytemateriaalina. Täytettä voi muokata asentoon sopivaan muotoon soikeaksi, vinoksi tai kuppimaiseksi ja se on aina tukeva reunoihin saakka.

Vaihtoehtoinen täyte tattarin tilalle on kapokkipuun kuitu. Se on kevyttä ja hygieenistä ja helppo liikutella keveytensä vuoksi. Kapokkibolsterin paino on 2 kg. Kapokkikuitutäyte ei muokkaudu ja se painuu käytössä hieman kasaan. Halutessasi tyynyn tällä täytteellä tilaa bolsterin lisäksi kuitutäytteen lisämaksu (5 €).