Pellava silmätyynyt uusi kokeilu

21,00 

Pellava silmätyynyt uusi kokeilu

TUOTEKUVAUS

Pellavainen silmätyyny rentoutumieen, ovh 21 € / kpl. Päällinen on iholla viileältä tuntuvaa 100% pellavaa ja täyte suomalaista pellavansiementä. Päällinen on erillinen ja pestävissä 60 asteessa. Meillä Sarwa Yogalla Suomessa valmistettu

TUOTETIEDOT

Pellava silmätyynyt uusi kokeilu

KOKEILU

Kokeilu

KOKEILU 2

Kokeilu

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Ekologinen pellava

Kesällä viileä ja talvella lämmin pellava tuntuu luonnolliselta iholla. Rouhea pellavakangas rypistyy käytössä ja tekee sen tyylillä. Ryppyjä voi kuitenkin välttää pellavalle parhailla pesutavoilla ja silittämällä. Pellavakuitu on puumainen pitkä kuitu, jonka ansiosta kangas pysyy muita materiaaleja siistimpänä lattiallakin. Se ei kerää pölyä ja huuhteluaineen kanssa pestynä pellava ei myöskään ime herkästi kosteutta. Tyynyn päällisenä 100% pellavakangas kestää myös hyvin kulutusta.

Pellava on kasvuolosuhteiltaan vaatimaton kasvi. Se kasvaa puuvillaa karummissa olosuhteissa eikä se tarvitse yhtä paljon vettä tai lannoitteita kasvaakseen. Pellavasta myös käytetään koko kasvi, sen pitkästä varresta tehdään kuitua kankaaseen ja siemenet kerätään ravinnoksi. Pellava on siis luonnostaan ekologinen materiaali.

Käyttämämme pellava viljellään ja valmistetaan kankaaksi Euroopassa.