Pölkky meditaatiotyyny

88,00 

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

TUOTEKUVAUS

Sarwa Yogan Pölkky -designkankaasta tehty tyylikäs meditaatiotyyny sopii meditaatiotyynystä lattia- ja sohvatyynyksi.

Klassinen koivukuvioinen kuosi tuo suomalaisen kansallismaiseman kotiin tyylillä ja taidolla.

Tuotetiedot

  • Halkaisija: 36 cm
  • Korkeus: n. 13 cm
  • Materiaali: Huippulaadukas puuvillakangas on valmistettu Saksassa. Kuosi painettu Suomessa.
  • Täyte: Tattariakana
  • “Tuohi” kuosin suunnittelu: Teawear Tea Jääskeläinen & Minttu Lehtovaara
  • Valmistus: Suunniteltu ja ommeltu ammattitaidolla Suomessa.

Hoito-ohje

Päällisen pesu: Pesukoneessa 60 asteessa (Pesuohje on kangasvalmistajan suositus. Pese ainakin ensimmäisellä kerralla erillään tai samanväristen kanssa.)

Käyttö

Jämäkkä tattariakana mahdollistaa ryhdikkään asennon meditaatiossa kun tyynyn voi muotoilla kuppimaiseksi. Jämäkkä täyte muotoutuu käyttäjänsä muotoiseksi ja tukee paremmin reunoilta ja häntäluun alta. Liian korkeaa tyynyä voi helposti madaltaa vähentämällä täytettä.

Hyvässä meditaatioasennossa polvet ovat lonkkia alempana tai lonkkien korkeudella. Tämä mahdollistaa selän pysymisen suorassa jännittämättä. Mikäli polvesi eivät yletä lattiaan istuessasi tyynyllä, suosittelemme käyttämään polvien alla jotain tukea, kuten joogatiiltä, polvityynyä tai tiukaksi rullattua huopaa. Kun polvetkin ovat tuetut, voivat lonkatkin rentoutua. Meditaatioasennon tulisi olla valpas, ryhdikäs ja rento. Hyvä asento on löydettävissä kaikille. Meditaatioasennosta johtuvat mahdolliset niska-, selkä-, lonkka- ja polvikivut ovat korjattavissa asennon muutoksilla ja sopivilla tuilla.

TUOTETIEDOT