• Sarwayoga “Pölkky”
  • Pölkky bolsteri
  • Sarwa Yoga Pölkky bolsterin pääty
  • Sarwa Yoga Pölkky bolsteri M
  • Sarwa Yoga Pölkky bolsteri M

PÖLKKY bolsteri

98,00  sis. 24%

15 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Pölkkybolsterimme on erinomaisen käytettävyytensä joogatyynynä lisäksi upea design -tyyny. Klassinen koivukuvioinen kuosi tuo suomalaisen kansallismaiseman kotiin tyylillä ja taidolla. Kuosi jatkuu kankaan saumankin yli katkeamatta mestariompelijamme kädentaidolla. Kymmenenkin Pölkkybolsterin ollessa vierekkäin kuvioista on vaikea löytää toistuvuutta joten isokin kasa näyttää erehdyttävästi tukkikasalta.

Pituus: 63 cm
Ympärys: 70 cm
Halkaisija: 24 cm
Paino: n. 3,5 kg

Bolsteri on täytetty luomutattariakanalla ja siinä on erillinen pestävä päällinen. Täytteenä tattariakana eli tattarin kuori on muokkautuva, painava ja jämäkkä – eli ehdoton ykkönen bolsterien täytemateriaalina. Täytettä voi muokata kutakin asentoa ajatellen sopivaan muotoonsa soikeaksi, vinoksi tai kuppimaiseksi ja se pysyy väsymättömästi tukena kaikissa liikkeissä. Bolsterille on käyttöä joogan lisäksi monenlaisessa venyttelyssä ja siitä on apua ergonomisen istuma- ja nukkuma-asennon saavuttamiseksi. Sopii mm raskaana oleville ja selkäongelmaisille parempaan kylkimakuuasentoon. Sopivan jämäkän, mutta muokkautuvan täytemateriaalinsa vuoksi bolsterit päihittävät pehmeät sohvatyynyt helpolla.

Tattarin kuori eli akana on aito luonnontuote joka on viljelty luomusti ilman lisäaineita Liettuassa. Tattarin jyvä paahdetaan ja erotellaan kuoresta vasta paahtamisen jälkeen joten myös akana on lämpökäsitelty. Se on hyvin hengittävä materiaali eikä kerää homeitiöitä. Tattariakana on myös ympäristöystävällinen materiaali, sillä se syntyy tattarin viljelyn sivutuotteena.

Täytämme bolsterit uusina erittäin täysiksi. Täyte painuu käytössä hieman kasaan joten tyyny on parhaimmillaan joogassa kun sitä on hetken aikaa jo käytetty. Mikäli tyyny tuntuu liian täydeltä uutena, sen täytettä voi halutessaan myös helposti vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä. Vuosia tiiviissä käytössä olleeseen vanhaan bolsteriin voi hankkia meiltä lisätäytettä täältä.

Vaihtoehtoinen täyte tattarin tilalle on kapokkipuun kuitu. Se on kevyttä ja hygieenistä, jämäkkä käytössä ja mukava kantaa mukana. Kapok -täytteisen bolsterin paino on 2 kg. Tämä täyte ei muokkaudu vaan jää soikeaan muotoonsa ja tuon muokkautuvuutensa vuoksi suosittelemme tattaria. Halutessasi tyynyn kapokkitäytteellä tilaa bolsterin lisäksi kapokkitäytteen -lisämaksu (5 €) jolloin lähetämme tattarisen sisätyynyn sijaan kapok -täytteisen bolsterin. Kapok on luonnonkuitu joka tulee Intiasta ja kerätään kapok -puun hedelmästä.

Valmistaja: Sarwa Yoga Oy

“Tuohi” kuosi: Teawear Tea Jääskeläinen & Minttu Lehtovaara

Kuosi painettu Suomessa ja huippulaadukas puuvillakangas valmistettu Saksassa. Täyte viljelty luomuna ja paahdettu Liettuassa.