Soikea korkkitiili

20,00 

TUOTEKUVAUS

Joogamuna, blokki, korkkitiili, joogatiili, korkkipalikka,… rakkaalla joogavälineellä on monta nimeä ja vielä enemmän käyttötarkoituksia. Soikeaa joogatiiltä käytetään tukena ja kädenjatkeena joogassa ja kehonhuollossa. Tiilillä voi avustaa, haastaa tai rentouttaa lukemattomissa liikkeissä. Joogatiilet on erityisen käytettyjä apuvälineitä dynaamisissa ja restoratiivisissa joogalajeissa kuten yinjoogassa. Tiilien eli blokkien avulla liikkeitä voi rentouttaa kehoa tai linjata turvallisesti ja saada liikkeet tuntumaan oikeissa paikoissa. Blokeilla on paljon käyttötarkoituksia ja vain mielikuvitus rajana niiden käytössä. Soikealla tiilellä voi tehdä tasapainoa haastavia liikkeitä kuten käsilläseisontaa ja restoratiivisissa harjoituksissa soikea sopii paremmin tueksi mm jalan alle ilman että kulma painaisi jalkaa vasten.

Suosittelemme kahden samanlaisen tiilen hankkimista jotta niitä on molempien käsien tai jalkojen alle.

Luonnollisesti hygieeninen korkki on vaivaton, ekologinen, lämmin ja miellyttävän tuntuinen materiaali.

TUOTETIEDOT

  • Koko: 30,50 x 12 x 7,50 cm
  • Materiaali: 100% korkki
  • Valmistusmaa: Portugali

Ekologinen korkki

Korkkitammi (Quercus Suber) kasvaa luonnonvaraisena Lounais-Euroopassa ja Luoteis-Afrikassa. Sitä viljellään laajalti Välimeren alueella, Portugalin ollessa suurin korkin tuottajamaa.

Korkkitammen kuoreen muodostuu paksu kerros korkkia, joka kerätään 9-12 vuoden välein samasta puusta. Korkinkeruu suoritetaan vain vähintään 25-vuotiaille puille. Korkinkeruu tehdään ilman koneita eikä se vahingoita puuta, vaan tilalle kasvaa uusi korkkikerros. Korkkitammi elää 150-250 vuotiaaksi.

Korkkituotteillamme on hiilinegatiivinen tasapaino, mikä tarkoittaa, että se sitoo enemmän hiilidioksidia kuin niiden valmistaminen aiheuttaa.

Käyttämämme korkki viljellään ja valmistetaan valmiiksi tuotteiksi Portugalissa.