rishikesh_matkamatto

Sarwa matkamatto

28,00 

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

Koko: 180 x 60cm
Paksuus: 3mm
Värit: murrettu sininen, oranssi ja limen vihreä

Hyvä pito, kestävyys, kevyt kantaa ja helppo pestä pesukoneessa. Maton voi taitella mukaan matkalaukkuun. Kaikinpuolin hyvä perusmatto, ei juurikaan näytä kulumisen merkkejä ja siksi myös ekologinen ratkaisu vaikka matto onkin PVC -pohjainen. Se ei ole kiertänyt maapalloa ympäri kertaakaan (vielä) vaan tulee meille suoraan Saksasta sen valmistajalta. Uutena lähes kaikki matot voivat olla liukkaita. Maton peseminen ja käyttö parantaa pitoa, jos matto tuntuu liukkaalta se kannattaakin pestä ennen käyttöä.

Pesuohjeet:
-Käsin harjalla ja/tai kostealla rätillä.
-Konepesu 40 asteessa ilman huuhteluaineita. Ei linkousta tai kuivausrumpua. Konepesun jälkeen aseta lattialle kaksi pyyhettä peräkkäin ja matto niiden päälle. Rullaa pyyhkeistä ja matosta käärö ja astele käärön päällä, enin vesi matosta imeytyy näin pyyhkeisiin ja matto kuivuu ilmavassa tilassa päivässä. Ilman pyyheoperaatiota matolla voi kestää kolme päivää kuivua. Kostea matto on liukas!

Sarwa joogamatolle on myönnetty kansainvälinen Öko-Tex standardi 100 -tunnus. Se takaa, että tuotteet ovat turvallisia käyttäjilleen. Tunnuksen saamiseksi tuotteet on tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Öko-Tex -yhteistyössä. Nämä matot eivät sisällä ihokosketuksessa ihmiselle vaarallisia aineita ja sopivat erinomaisesti myös allergisille ja herkkäihoisille.

Tämä matto on aiemmalta nimeltään Rishikesh joogamatto.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg
Maton väri

murrettu sininen, kevään vihreä, oranssi, murrettu punainen, sysimusta, mokan harmaa