Joogamatto / korkkimatto

78,00 

39 varastossa

TUOTEKUVAUS

Lämmin ja miellyttävän tuntuinen korkkimatto on laadukas, kaunis ja luonnollinen alusta joogaan. Materiaalina korkkimatto on kestävä ja se imee hyvin kosteutta, mikä tekee siitä pitävän erityisesti hikoileville kämmenille. Matto kuivuu nopeasti ja on luonnostaan hygieeninen. Vain 0,9 kg painava korkkimatto sopii hyvin myös matkamatoksi.

Tuotetiedot

  • Koko: 183 x 65 cm, paksuus 3,5 mm
  • Materiaali: Korkki & EPDM (synteettinen kumi)
  • Paino: 0,9 kg
  • Väri: Luonnon korkki
  • Valmistusmaa: Portugal

Kenelle

Sopii erityisesti hikoileville kämmenille ja dynaamisiin joogalajeihin joissa hikoillaan. Kuiville ja kylmille käsille matto voi olla harjoituksen alussa liukas mutta mikäli kädet harjoitellessa lämpenee, maton pito on todella hyvä. Pidon lisäämiseksi matolle voi pirskotella vettä ennen harjoitusta.

Kuiville ja kylmille käsille Sarwa joogamatto on pitävämpi valinta.

Hoito-ohjeet

  • Pyyhi matto kostealla pyyhkeellä harjoituksen jälkeen ja anna kuivua
  • Tehopesuna mattoa voi joskus pestä höyrypesurilla maksimissaan 10cm läheisyydeltä. Matto kestää 80 asteen kuumuutta.

Huom – Älä jätä mattoa märkänä rullalle. Pitkään märkänä ollut luonnon korkki saattaa homehtua.

Materiaali

Maton pinta on luonnon korkkia joka kerätään puusta kaatamatta sitä. Maton pohja on EPDM:ää eli synteettistä kumia. Tämä tekee matosta kestävän ja helppokäyttöisen sillä EPDM kestää mm auringonpaahdetta, kun esim luonnonkumi on arka auringolle ja kuumuudelle. Mattoa ei suositella taitettavan vaikka hetkellisistä rypyistä ja painaumista se oikeneekin.

TUOTETIEDOT

Ekologinen korkki

Korkkitammi (Quercus Suber) kasvaa luonnonvaraisena Lounais-Euroopassa ja Luoteis-Afrikassa. Sitä viljellään laajalti Välimeren alueella, Portugalin ollessa suurin korkin tuottajamaa.

Korkkitammen kuoreen muodostuu paksu kerros korkkia, joka kerätään 9-12 vuoden välein samasta puusta. Korkinkeruu suoritetaan vain vähintään 25-vuotiaille puille. Korkinkeruu tehdään ilman koneita eikä se vahingoita puuta, vaan tilalle kasvaa uusi korkkikerros. Korkkitammi elää 150-250 vuotiaaksi.

Korkkituotteillamme on hiilinegatiivinen tasapaino, mikä tarkoittaa, että se sitoo enemmän hiilidioksidia kuin niiden valmistaminen aiheuttaa.

Käyttämämme korkki viljellään ja valmistetaan valmiiksi tuotteiksi Portugalissa.