Jättihuopa / Villahuopa / Kamelihuopa

320,00 

6 varastossa

TUOTEKUVAUS

Erittäin lämmin ja super ihanan tuntuinen, jättimäinen ja monikäyttöinen merinovillahuopa jossa on 10% kamelinvillaa. Tämä luksushuopa sopii päiväpeitoksi tuplasängylle, lattialle oleskeluun, joogaan, sohvalle tai mukaan mökille. Villa kestää kosteitakin olosuhteita tuntumatta kostealta tai menettämättä lämmittävyyttään. Luontaisen likaahylkivän ominaisuutensa vuoksi se pysyy helposti puhtaana ja kuivaa nopeasti. Kamelihuopa kestää hankausta muita villahuopia paremmin. Huopaa voi käyttää nukkumapeittona päällä ja alla. Se hohkaa lämpöä takaisin moninkertaisesti muihin materiaaleihin verrattuna eikä kutita paljaallakaan iholla.

Valmistus:

Tätä peittoa ei ole kudottu, huovutettu eikä neulottu vaan villakuitu on tuftattu ohueen polyesteriverkkoon. Valmistusmenetelmän ansiosta peitto on pörröinen ja todella mukavan tuntuinen. Verkko jää syvälle peiton sisälle ja kokonaisuudessaan materiaali muistuttaa tiheää ryijytekniikkaa. Tällä menetelmällä materiaalista ollaan saatu erityisen paksu ja pehmeä. Ohut ja kevyt polyesteriverkko jää paksun villan sisälle ja koko peiton painosta polyesteriä on noin 2%. Ilman kestävää polyesteriverkkoa tämä tekniikka ei olisi mahdollinen.

TUOTETIEDOT

  • Koko: 220 x 200 cm
  • Paksuus: 2,5 cm
  • Paino: 4500 g
  • Materiaali: 88% merinovilla, 10% kamelinvilla, 2% polyesteri

Hoito-ohjeet:

Pehmeä villa eristää hyvin lämpöä ja imee kosteutta. Villa hylkii likaa ja pysyy siksi helposti puhtaana.

  • Puhdista villapeitto ensisijaisesti tuulettamalla ja poistamalla tahrat paikallisesti
  • Pakkasella villapeitto on hyvä kirkastaa lumipesulla. Pyörittele peittoa lumessa tai levitä se hangelle ja jätä päiväksi sinne
  • Kuivapesu

Valmistusmaa:

Liettua