Täysikuu meditaatiotyyny

76,00 

TUOTEKUVAUS

Tattaritäytteinen meditaatiotyyny puuvillapäällisellä tueksi hyvään istuma-asentoon meditaatioharjoituksiin ja lattiatyynyksi. Tattariakana on erinomainen täyte sen muokkautuvuuden vuoksi. Tyynyn saa muokattua kuppimaiseksi käyttäjänsä muotoiseksi ja se tukee hyvin reunoilta. Hyvä tuki häntäluun alla tukee ryhdikästä ja samalla rentoa meditaatioasentoa. Tyynyn korkeutta voi helposti säätää poistamalla täytettä vetoketjullisesta sisätyynystä.

Avainlipulla merkitty, laadukas kotimainen tyyny on kaunis harjoitusväline jota ei käytön jälkeen tarvitse siivota kaappiin vaan se sopii sisustuselementiksi ja lattia- tai sohvatyynyksi huoneeseen kuin huoneeseen. Kestävä kantokahva helpottaa tyynyn liikuttelua. Päällisen vetoketju kiertää siististi tyynyn kulmassa häiritsemättä tyynyn käyttöä. Pestävä puuvillapäällinen on helppo poistaa ja pukea takaisin päälle pesun jälkeen.

Vinkkejä medtiaatioasentoon

Hyvässä meditaatioasennossa asento on rento ja ryhdikäs. Sopivilla tuilla hyvä asento on löydettävissä kaikille mutta siihen voidaan tarvita yksilölliset tuet. Polvien tulee olla maksimissaan lonkkien korkeudella tai alempana. Tämä mahdollistaa selän pysymisen suorana jännittämättä. Kun polvet nojaavat johonkin, voivat lonkatkin rentoutua. Mikäli polvesi eivät yletä tyynyllä istuessa lattiaan, suosittelemme käyttämään polvien alla polvityynyä, joogatiiltä, tiukaksi rullattua huopaa tai villasukkapalloa. Tuen polven alla tulee olla riittävän jämäkkä – tavallisesta pehmeästä tyynystä ei ole apua polvitukena eikä meditaatiotyynynä.

Meditaatioasennon tulisi olla valpas, ryhdikäs ja rento. Meditaatioasennosta johtuvat mahdolliset kivut ovat usein korjattavissa asennon muutoksilla ja riittävillä tuilla.

Don’t just do something, sit there!

 

 

TUOTETIEDOT

 • Leveys: 35 cm
 • Korkeus: 12 cm
 • Paino: 2,2 kg
 • Valmistusmaa: Suomi

Hoito-ohje

 • Päällisen pesu: Pesukoneessa 40 asteessa, ei rumpukuivausta. Käytä pieni määrä huuhteluainetta tai pyykkietikkaa, kolmen pisteen silitys. Parhaan pesutuloksen saat 1) käyttämällä huuhteluainetta, 2) kastelemalla pyykkikoneellisen pyykkiä läpimäräksi ennen pesukoneeseen laittoa ja 3) silittämällä kankaan hieman kosteana. Kankaan kastelu annostelee koneelliselle enemmän vettä ja vähentää pellavalle tyypillisiä pesuryppyjä. Huuhteluaineen ja etikan käyttö pehmentää kangasta ja tekee kankaasta hieman likaa ja kosteutta hylkivämmän. Ilman huuhteluainetta ja esikastelua kangas jää kuivuttuaan hieman kovaksi ja ryppyiseksi mutta ei pilaa kangasta. Kangas pehmenee kuitenkin käytössä tai uudella paremmalla pesulla.
 • Sisätyyny: Vuosia käytössä olleeseen tyynyyn voi halutessaan lisätä täyttettä.
 • Täyte: Tyyny täytetään meillä melko täydeksi jotta sillä on varaa vajuta, voit kuitenkin vähentää täytettä helposti vetoketjullisesta sisätyynystä.

Materiaalit ja alkuperä:

 • Päällinen: 100% puuvilla (kudottu EU:ssa)
 • Päällisen paksuus: neliöpaino 300gr
 • Sisätyynyn kangas: 100% valkaisematon puuvilla
 • Täyte: luomu tattariakana (Liettua)

Saatat myös pitää...