ELEMENTA bolsteri

106,00 

TUOTEKUVAUS

Elementa design-bolsteri on erinomainen tattariakanatäytteinen joogatyyny ja lisäksi upea design-tyyny sisustukseen. Arokedon eli Piia Kedon ja Akseli Aron suunnittelema kuosi kestää aikaa ja katseita “Elementa. Eukleideksen kirjoittama geometrian kirja. Kuosi jossa perusmuodot virtaavat muodosta toiseen.

Päällisen kangas on laadukasta Saksassa kudottua paksua puuvillacanvasta joka on kudottu tiuhaan kierretystä puuvillasta. Valmistusmenetelmän ansiosta kangas pysyy tavallista puuvillaa puhtaampana luonnostaan ilman lianestoaineita ja se on erittäin kestävää. Bolsteri on suunniteltu, painettu, ommeltu ja täytetty Suomessa uusiutuvalla energialla.

Kotimainen tattariakanalla täytetty design bolsteri, on laadukas luonnonmateriaaleista valmistettu bolsteri joogaan, kehonhuoltoon ja oleskeluun. Bolsteri on oiva apu erityisesti rintakehän liikkuvuutta edistävissä liikkeissä ja selän kiertoliikkeissä joita on vaikea tehdä ilman tukevaa bolsteria. Akanatäytettä voi muokata kutakin asentoa varten sopivaan muotoon kiilamaiseksi, kuppimaiseksi tai mihin muotoon tahansa. Bolsteri paranee käytössä kun täyte alkaa painua hieman kasaan ja tyyny on paremmin muokattavissa. 

Avainlipulla merkitty, laadukas kotimainen bolsteri on kaunis harjoitusväline jota ei käytön jälkeen tarvitse siivota kaappiin vaan se sopii sisustuselementiksi ja lattia- tai sohvatyynyksi huoneeseen kuin huoneeseen. Päädyn kestävä kantokahva helpottaa neljä kiloa painavan bolsterin liikuttelua. Päällisen vetoketju kiertää siististi bolsterin toisessa päädyssä, häiritsemättä tyynyn käyttöä. Pestävä päällinen on helppo poistaa ja pukea takaisin päälle pesun jälkeen. Jotta tyyny olisi hyvä vielä vuosien käytön jälkeen ja sillä on varaa vajuta, täytämme bolsterit hyvin täysiksi. Mikäli bolsteri tuntuu liian kovalta, sitä voi halutessaan helposti tyhjentää päädyn vetoketjullisesta päädystä. Pyynnöstä voidaan jättää bolsteri hieman vajaammaksi ja lähettää tilauksen mukana puoli kiloa akanatäytettä myöhempää käyttöä varten!

Bolsterin mukana tulee pieni jooga- ja harjoituslehtinen jonka avulla pääsee alkuun bolsterin käytössä kehonhuollossa.

TUOTETIEDOT

 • Pituus 63cm
 • Ympärys: 70 cm
 • Paino: 4 kg
 • Suunnittelija: Aroketo / Piia Keto & Akseli Aro
 • Kankaanpaino: Akaa, Suomi
 • Ompelu ja täyttö: Porvoo, Suomi

Hoito-ohje

 • Päällisen pesu: Pesukoneessa 40 asteessa. kolmen pisteen silitys. 
 • Sisätyyny: Vuosia käytössä olleeseen bolsteriin voi halutessaan lisätä täyttettä. Vanhalle bolsterin päälliselle voi myös hankkia kokonaan uuden sisätyyynyn.
 • Täyte: Koska uudet bolsterit täytetään meillä tarkoituksella vähän liiankin täysiksi jotta sillä on varaa vajuta, voit aina kuitenkin vähentää täytettä helposti vetoketjullisesta sisätyynystä ja ottaa talteen myöhempää käyttöä varten

Materiaalit ja alkuperä:

 • Päällinen: 100% puuvillacanvas (Saksa), neliöpaino 355g
 • Sisätyynyn kangas: 100% valkaisematon puuvilla
 • Täyte: luomu tattariakana (Liettua)