Matkamatto / Ohut Sarwa joogamatto

34,00 

TUOTEKUVAUS

Suositun Sarwa joogamaton ohuempi malli on kevyt ja sen voi helposti taitella mukaan matkalaukkuun. Joogamatto kestää hyvin kulutusta ja siinä on erinomainen pito. Maton pitkäikäisyys tekee matosta ekologisen vaihtoehdon. 

Kevyt matkamatto joka kestää kulutusta

Saksassa valmistettu Sarwa joogamatto on valmistettu ÖKO TEX 100 -merkitystä PVC-muovista. Materiaali on kestävä ja naarmuuntumaton eikä matossa näy kulumisen merkkejä edes vuosien käytön jälkeen.

Sarwa joogamatolla on ÖKO-TEX 100 -turvallisuusmerkki, joka takaa ettei tuotteessa ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Maton valmistuksessa ei ole käytetty ftalaatteja. Sopii erinomaisesti myös allergisille ja herkkäihoisille.

Tuotetiedot:

  • Koko: 183 x 60 cm
  • Paksuus: 3 mm
  • Paino: 1,2 kg
  • Värivaihtoehdot: Murrettu sininen, limenvihreä, kirkas lila, murrettu punainen, oranssi, pikimusta ja maanläheinen harmaa

Hoito-ohjeet

Uutena lähes kaikki matot voivat olla liukkaita mutta maton pesu ja käyttö parantavat pitoa. Märkä matto on liukas, joten suosittelemme joogapyyhettä tämän maton päälle tai korkkimattoa, mikäli kämmenesi hikoavat paljon.

Jos matto tuntuu liukkaalta, pese matto ennen käyttöä.

  • Käsinpesu juuriharjalla vaikkapa mattolaiturilla muiden mattojen joukossa.
  • Kostealla rätillä pyyhkiminen missä vaan
  • Konepesu 60 asteessa ilman huuhteluaineita. Ei linkousta tai rumpukuivausta.

Konepesun jälkeen aseta lattialle kaksi pyyhettä peräkkäin ja matto niiden päälle. Rullaa pyyhkeistä ja matosta käärö ja astele käärön päällä niin että ylimääräinen vesi puristuu pyyhkeisiin. Kuivata matto hyvin ilmavassa tilassa. Kostea matto on liukas!

TUOTETIEDOT

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,