• sarwa-yoga-meditaatio_matala_musta
  • sarwa-yoga-meditaatio_matala_luumu
  • sarwa-yoga-meditaatio_matala_roosa

TÄYSIKUU matala meditaatiotyyny

74,00  sis. 24%

Poista

Matalampi versio Täysikuu-meditaatiotyynystä. Kotimainen ja laadukas meditaatiotyyny, jossa on irrallinen ja pestävä päällinen.

Tuotetiedot

  • Halkaisija: 34 cm
  • Korkeus: n. 8 cm
  • Materiaali: Päällinen on vahvaa Euroopassa kudottua puuvillaa
  • Täyte: Luomu tattariakana
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa @ Sarwa Yoga

Käyttö

Mikäli tyyny on liian korkea, täytettä voi helposti vähentää – sopiva istuinkorkeus riippuu lonkkien notkeudesta. Täytteenä tyynyssä on tukeva tattarin akana. Täytteen voi muokata joka kerralla erilaiseksi käyttäjän ja päivän mukaan; vinoksi tai kuppimaiseksi. Se tukee reunoiltakin ja mm häntäluun alta joka parantaa istuma-asentoa. Täytettä voi helposti vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä. Täytämme tyynyt uusina hieman liiankin täysiksi sillä ajan kanssa täyte menee hieman kasaan ja sopiva istumakorkeus on kaikille omansa.

Mikäli polvesi eivät yletä istuessa lattiaan, suosittelemme käyttämään polvien alla jotain tukea, kuten joogatiiltä, polvityynyä, tiukaksi rullattua huopaa tai villasukkapalloa. Myös polvituen tulee olla riittävän jämäkkä – liian pehmeästä tyynystä ei ole apua polvitukena eikä meditaatiotyynynä.

Hyvässä meditaatioasennossa polvet ovat lonkkia alempana tai lonkkien korkeudella. Tämä mahdollistaa selän pysymisen suorassa jännittämättä. Kun lonkkia alempana olevat polvet nojaavat lattiaan, polvityynyyn tai muuhun tukeen, voivat lonkatkin rentoutua. Meditaatioasennon tulisi olla valpas, ryhdikäs ja rento. Hyvä asento on löydettävissä kaikille, mutta siihen voidaan tarvita yksilölliset tuet. Meditaatioasennosta johtuvat mahdolliset niska-, selkä-, lonkka- ja polvikivut ovat usein korjattavissa asennon muutoksilla ja riittävillä tuilla.

Don’t just do something, sit there!

Klikkaa isommaksi:

Puuvillakankaiden värikartta

Mikäli varastosta ei löydy haluamaasi väriä valmistamme sen sinulle räätälöidysti tilauksesta mistä tahansa varastokankaastamme. Varmista meiltä etukäteen toivevärin saatavuus taikka ilmoita se tilatessasi kassalla lisätietoihin. Räätälöity meditaatiotyyny toimitetaan sinulle noin kahden viikon sisällä!

Saatat myös pitää...