• Täysikuu_meditaatiotyyny_matala
  • Matala meditaatiotyyny oliivinvihreä
  • Matala meditaatiotyyny lila
  • Matala meditaatiotyyny turkoosi
  • Matala meditaatiotyyny luonnonvalkoinen

TÄYSIKUU matala meditaatiotyyny

64,00  sis. 24%

Poista

Matalampi versio suositusta Täysikuu-meditaatiotyynystä! Tämä on myös mallistomme matalin istuintyyny.

Halkaisija 34 cm / korkeus n. 8 cm

Kotimainen ja laadukas meditaatiotyyny, jossa on irrallinen ja pestävä päällinen. Mikäli tyyny on liian korkea, täytettä voi helposti vähentää – sopiva istuinkorkeus riippuu lonkkien notkeudesta. Täytteenä tyynyssä on tukeva tattarin akana. Täytteen voi muokata joka kerralla erilaiseksi käyttäjän ja päivän mukaan; vinoksi tai kuppimaiseksi. Se tukee reunoiltakin ja mm häntäluun alta joka parantaa istuma-asentoa. Täytettä voi helposti vähentää vetoketjullisesta sisätyynystä. Täytämme tyynyt uusina hieman liiankin täysiksi sillä ajan kanssa täyte menee hieman kasaan ja sopiva istumakorkeus on kaikille omansa.

Klikkaa isommaksi:

Puuvillakankaiden värikartta

Värivalikosta löytyvien lisäksi tilausväreinä myös oranssi, beige ja lila. Toimitusaika keskimäärin 1-2 viikkoa.

Mikäli polvesi eivät yletä istuessa lattiaan, suosittelemme käyttämään polvien alla jotain tukea, kuten joogatiiltä, polvityynyä, tiukaksi rullattua huopaa tai villasukkapalloa. Myös polvituen tulee olla riittävän jämäkkä – liian pehmeästä tyynystä ei ole apua polvitukena eikä meditaatiotyynynä.

Hyvässä meditaatioasennossa polvet ovat lonkkia alempana tai lonkkien korkeudella. Tämä mahdollistaa selän pysymisen suorassa jännittämättä. Kun lonkkia alempana olevat polvet nojaavat lattiaan, polvityynyyn tai muuhun tukeen, voivat lonkatkin rentoutua. Meditaatioasennon tulisi olla valpas, ryhdikäs ja rento. Hyvä asento on löydettävissä kaikille, mutta siihen voidaan tarvita yksilölliset tuet. Meditaatioasennosta johtuvat mahdolliset niska-, selkä-, lonkka- ja polvikivut ovat usein korjattavissa asennon muutoksilla ja riittävillä tuilla.

Don’t just do something, sit there!

Suunniteltu ja valmistettu Sarwa Yogalla!

Päällisen kangas on vahvaa Turkissa kudottua puuvillaa. Täytteenä tattarin viljelyn sivutuotteena syntyvä tattarikuori.

 

Saatat myös pitää...